Κατεβάστε το Online Demo του αυτοματισμού σκυροδέματος iConcrete

Τώρα η iOLABS σας δίνει τη δυνατότητα κατεβάσετε το Demo του αυτοματισμού παραγωγής σκυροδέματος iConcrete και να ανακαλύψετε όλες τις απίστευτες δυνατότητες που παρέχει, σε αυτή τη διεύθυνση: http://iconcrete.eu/iConcreteDemoVersion.exe .

To Demo χρειάζεται μια καλή σύνδεση στο internet, μιας και είναι εγκατεστημένο στο cloud της εταιρίας μας, και είναι πλήρως λειτουργικό.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις εταιρίες που χρησιμοποιούν τον Αυτοματισμό μας είναι :

 • ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.
 • ΔΟΜΙΚΑ ΠΑΣΙΣΗ Α.Ε.
 • ΝΙΚΟΣ Β.Λ.Τ.
 • ΑΦΟΙ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ Α.Ε.
 • ΤΕΒΑΡ Α.Ε.
 • ΙΟΝΙΟΣ ΜΠΕΤΟΝ.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΠΕΤΟΝ.
 • ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε.
 • ΑΦΟΙ ΠΟΛΙΤΗ Α.Ε.
 • ΝΕΒΙΣΟ ΛΤΔ.
 • AGIKONS S.A.

 

Μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε video με τον τρόπο λειτουργίας του αυτοματισμού μας στη διεύθυνση http://iconcrete.eu , στο website της εταιρίας μας, και στα Social Media της IOLABS (facebook, LinkedIn, twitter )

 

 


Νέο Online Σύστημα έκδοσης Δελτίων Αποστολής Σκυροδέματος από την iOLABS

 

Η iOLABS με τεράστια εμπειρία στο χώρο της παραγωγής σκυροδέματος, και ακολουθόντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, δημιούργησε ένα νέο Online Σύστημα έκδοσης Δελτίων Αποστολής Σκυροδέματος, το iConcrete DMS.

To iConcrete DMS, παρέχει ένα πολύ εύχρηστο και πλήρως παραμετροποιήσιμο στις ανάγκες της επιχείρησης online περιβάλλον για την εύκολη έκδοση δελτίων αποστολής εναρμονισμένων πλήρως με τον νέο Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος (Κ.Τ.Σ.) και τις απαιτήσεις του για την παραφωγή και την μεταφορά σκυροδέματος.

Σε συνδυασμό με τις τεράστιες τεχνολογικές καινοτομίες του αυτοματισμού παραγωγής σκυροδέματος iConcrete, η iOLABS παρέχει ένα πλήρες πακέτο για κάθε παρασκευαστήριο σκυροδέματος.

To iConcrete DMS, υποστηρίζει:

 • Διαχείριση Πελατολογίου
 • Διαχείριση Έργων
 • Διαχείριση Οχημάτων
 • Διαχείριση Παραγόμενων ειδών
 • Διαχείριση Παραγγελιών
 • Έκδοση & Διαχείριση Δελτίων αποστολής Σκυροδέματος.

To iConcrete DMS, μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε Λογιστικό Πακέτο και να αντλήσει ή να παρέχει σ’ αυτό όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη λειτουργία της επιχείρησης.


Αναβάθμιση Αυτοματισμού για την εταιρία Λαρσινός στο Παρασκευαστήριο Ανάπλασης Φαλήρου

Η iOLABS με συνεχή παρουσία σε όλα τα μεγάλα έργα στην ελληνική επικράτεια, αναβάθμισε με το iConcrete τον πιο εξελιγμένο αυτοματισμό παραγωγής σκυροδέματος, τη μονάδα παραγωγής σκυροδέματος της εταιρίας Λαρσινός στο Φάληρο.

 


Σύστημα Προφόρτωσης Αδρανών Υλικών iLoading

Τo iLoading είναι το Σύστημα Αυτοματισμού Προφόρτωσης Παρασκευαστηρίων Σκυροδέματος της εταιρίας iOlabs. Είναι μια εφαρμογή σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του Μηχανήματός του , με το πιο εύκολο τρόπο. Έχει αναπτυχθεί κατόπιν πολύχρονης και ενδελεχούς ανάλυσης και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο και εύκολο στη χρήση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ένα από τα καινοτόμα στοιχεία που εισάγει το iLoading στο χώρο των Συστημάτων Αυτοματισμού είναι οι τεχνολογία πάνω στην οποία είναι βασισμένη η Εφαρμογή.

Το iLoading είναι «χτισμένο» πάνω σε μια βάση δεδομένων, η οποία διατηρεί όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη δομή του συστήματος, τη λειτουργία του και πληροφορίες για τις παραγωγές και τις αναλώσεις.

Πάνω στη βάση δεδομένων στηρίζεται το περιβάλλον εργασίας του iLoading το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι εύκολο στη χρήση και απόλυτα λειτουργικό, και ξεφεύγει από τα καθιερωμένα standards στον τομέα των συστημάτων αυτοματισμού , καθώς το περιβάλλον του είναι καθαρά παραθυρικό.

Το iLoading στηρίζει τη φιλοσοφία Λειτουργίας του σε  τρεις  Καταστάσεις Λειτουργιάς :

Αυτόματο: Όταν το Σύστημα έχει οριστεί ως αυτόματο, το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει την αποθήκη στην οποία θέλει να αδειάσει το υλικό. Αυτόματα το σύστημα, ανοίγει όλα εκείνα τα στοιχεία του συστήματος έτσι ώστε να αδειάσει στην αποθήκη αυτή το υλικό.

Χειροκίνητο: Μέσω της κατάστασης αυτής ο χειριστής μπορεί να διαχειριστεί την προφόρτωση του Παρασκευαστηρίου πατώντας και ενεργοποιώντας στο κάθε στοιχείο της προφόρτωσης. Και σ αυτήν την περίπτωση ισχύουν όλες οι μανδαλώσεις ασφαλείας που έχουν οριστεί στο σύστημα ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε περίπτωση κινδύνου από κακό χειρισμό.

Συντήρηση: Στην κατάσταση αυτή, όλα τα στοιχεία του συστήματος, είναι ξεκλείδωτα. Εκτός από τις μανδαλώσεις ασφαλείας, όλες οι άλλες μανταλώσεις είναι απενεργοποιημένες. Η κατάσταση αυτή βοηθά πολύ το χειριστή στην αντιμετώπιση προβλημάτων του Συστήματος της Προφόρτωσης.

 

 


Σύστημα Διαχείρισης Παραγωγής Σκυροδέματος iCIS

Το iCIS καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας Βιομηχανίας Παραγωγής Σκυροδέματος Οργανώνοντας τις Πληροφορίες της σε Αναφορές και Γραφικές Παραστάσεις παντός τύπου.

Μπορεί να Διαχειρίζεται ταυτόχρονα Πολλούς Αυτοματισμούς και πολλές Μονάδες Παραγωγής Δίνοντας τη Δυνατότητα πλήρους ελέγχου της Επιχείρησής σας.

Σύγχρονα Εργαλεία Ανάπτυξης:

 • Microsoft Visual Studio.Net .
 • Microsoft SQL Server .

Ευφυής, Μοντέρνος και Ευέλικτος σχεδιασμός:

 • Πλήρως Παραμετροποιήσιμο στις ανάγκες του πελάτη (Αναφορές – Δελτία Αποστολής).
 • Προσαρμογή σε οποιαδήποτε Εταιρία Παραγωγής Σκυροδέματος και Τσιμεντοπροϊόντων.

Σύγχρονη Επικοινωνία:

 • Χρήση Δικτύου Ethernet TCP IP (ταχύτητα, αξιοπιστία, ευελιξία).
 • Χρήση δικτύου Internet VPN για πλήρη απομακρυσμένη λειτουργία.
 • Δυνατότητα Χρήσης Πολλαπλών Σημείων Ελέγχου.

Χειρισμός Συστήματος μέσω Έξυπνων Συσκευών:

 • Tablet PC’s
 • Smartphones
 • Κινητά Τηλέφωνα μέσω SMS GPRS ή 3 G

Εύχρηστο και Φιλικό Γραφικό Περιβάλλον εργασίας με μοντέρνο Design.

Ασφάλεια – Αξιοπιστία:

 • Πλήρης έλεγχος χρηστών και άδειες πρόσβασης ώστε να προστατεύονται διάφορες λειτουργίες.
 • Αντίγραφα ασφαλείας για επαναφορά του συστήματος αν ποτέ χρειαστεί.

 

 


Βιομηχανικός Αυτοματισμός Παραγωγής Σκυροδέματος iConcrete

Ανακαλύψτε περισσότερα:  iConcrete Website

Το iConcrete είναι ο νέος αυτοματισμός παραγωγής σκυροδέματος και τσιμεντοπροϊόντων της iOlabs.

Το iConcrete είναι βασισμένο σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες που εισάγει η iOlabs όπως το LEMS (Less Electronics More Stability), το ATS (Auto Tuning System), το SCS (Self Care System) και υποστηρίζει όλους τους νέους Ethernet Controllers (PLC) που παρέχουν αξιοπιστία,ταχύτητα και ακρίβεια στο σύστημα.

Το iConcrete έρχεται με ένα νέο, μοντέρνο κινούμενο γραφικό περιβάλλον το οποίο παρέχει καλύτερη και πιο σωστή απεικόνιση των στοιχείων του μηχανήματος και της κατάστασης λειτουργίας τους.

Παραμετροποιήσιμο σε οποιοδήποτε παρασκευαστήριο σκυροδέματος: Η iOlabs δημιούργησε τον μοναδικό αυτοματισμό στον κόσμο που μπορει να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε Παρασκευαστήριο Σκυροδέματος, από το πιο μικρό, εως το πιο περίπλοκο.

Auto Tuning System: Το iConcrete είναι το μόνο σύστημα αυτοματισμού που κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ελέγχει όλα τα στοιχεία του μηχανήματος και τροποποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις του ώστε να επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια παραγωγής.

Self Care System: Το iConcrete αναλαμβάνει αυτόματα να ενημερώνει το χρήστη για τις εργασίες συντήρησης του μηχανήματος, ενώ μπορει να ρυθμιστεί ώστε μόνο του να εκτελεί τις συντηρήσεις που έχει ρυθμίσει ο χρήστης.

Αυτόματη Λειτουργία: Με τη χρήση μοντέρνων τεχνικών, όπως οι μανδαλώσεις σε επίπεδο Software και οι τεχνικές ζύγισης, το iConcrete μπορεί να παράγει αυτόματα βασισμένο στις συνταγές που ορίζει ο χειριστής και να διορθώνει μόνο του οποιδήποτε σφάλμα πετυχαίνοντας πλήρη ακρίβεια.

Χειροκίνητη, Ημιαυτοματη και Λειτουργία Συντήρησης: Το iConcrete επιτρέπει στους χειριστές να αναλαμβάνουν τον έλεγχο του παρασκευαστηρίου μεσω της χειροκίνητης και της Ημιαυτόματησς λειτουργίας του. Παράλληλα επιτρέπει στο χειριστή μέσω της λειτουργίας Συντήρησης να διορθώνει εύκολα οποιαδήποτε δυσλειτουργία του μηχανήματός του.

Μοντέρνο γραφικό περιβάλλον: Το iConcrete χρησιμοποιεί εκλεπτισμένα flat design γραφικά απεικονίζοντας οποιοδήποτε στοιχείο του Παρασκευαστηρίου σας (Mixer, Ζυγαριές, Αποθήκες, Ταινέςs, Αμπερόμετρα, Βολτόμετρα, κ.α.) ώστε ο χειριστής να έχει πάντα μια πληρη εικόνα της λειτουργίας του.

Γρήγορη αλλαγή αποθηκών: Με το iConcrete μπορείτε εύκολα να εναλλάσσετε την αποθήκη από την οποία το σύστημα παίρνει υλικά κατά τη διάρκεια της αυτόματης παραγωγής. Αυτό κάνει τη διαδικασία της παραγωγής ταχύτατη καθώς μπορείτε να ζητάτε υλικό από οποιαδήποτε αποθήκη χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να γεμίσετε την άδεια αποθήκη υλικού.

Βαθμονόμηση ζυγαριών με 2 κλικ: Με το iConcrete μπορείτε εύκολα να καλιμπράρετε τις ζυγαριές σας με 2 απλά βήματα, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού.

Ρυθμίσεις & Παραμετροποίηση: Όλες οι ρυθμίσεις λειτουργίας του συστήματος, είναι εύκολα προσβασιμες από τον χειριστή του iConcrete, ώστε να μπορεί εύκολα και γρήγορα να ρυθμίζει σωστά το μηχάνημά του.

Ταχύτητα Παραγωγής & Ακρίβεια δεδομένων: Χρησιμοποιώντας νέες εξελιγμένες τεχνικές αυτοματοποίησης και καινοτόμετς τεχνικές δειγματοληψίας, το iConcrete καταφέρνει να επιτυγχάνει μέγιστη ακρίβεια και ταχύτητα κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Συμβατό με το νέο κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος και τα διεθνή πρότυπα: Το iConcrete είναι συμβατό με το νέο Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος (Κ.Τ.Σ.).

Ασφάλεια και Αξιοπιστία: Το iConcrete υποστηρίζει ελέγχους πρόσβασης και δικαιωμάτων για όλους τους χρήστες του, καταστώντας το έτσι απόλυτα ασφαλές. Παράλληλα υποστηρίζει σύστημα Αντιγράφων Ασφαλείας που μπορούν έιτε περιοδικά, είτε όποτε ο διαχειριστής του θέλει να λαμβάνουν αντιγραφα ασφαλειας του συστήματος.

Ασύρματη Λειτουργία: Το iConcrete είναι το μόνο σύστημα αυτοματισμού που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε ασύρματα το μηχάνημά σας μέσω Tablet PC.

Συμβατό με όλα τα λογιστικά πακέτα: Το iConcrete μπορεί εύκολα να συνεργάζεται με οποιδήποτε Λογιστικό Πακέτο και να το τροφοδοτεί με τα στοιχεία παραγωγών και αναλώσεων.

Πολυγλωσσική υποστήριξη: Το iConcrete είναι ήδη μεταφρασμένο σε αρκετές γλώσσες και μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε οποιαδήποτε γλώσσα.