ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Εξαργυρώστε το Voucher για τα ψηφιακά εργαλεία εως 31 Ιουλίου

Μάθετε περισσότερα…

iOLABS…όλα είναι δυνατά!

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας συνοψίζεται στο ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και δύσκολο. Στην iOLABS είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ή να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη. Το “iOLABS…όλα είναι δυνατά!” δεν είναι απλά ένα σλόγκαν, είναι κάτι που χαρακτηρίζει την iOLABS από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της!

Η εταιρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας iOLABS

Η εταιρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας iOLABS είναι δημιούργημα της μεγάλης εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της στο χώρο της πληροφορικής και των Βιομηχανικών Αυτοματισμών.

Βασιζόμενοι στη δική μας ολοκληρωμένη ανάλυση, σχεδίαση και ανάπτυξη των συστημάτων και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της επιχείρησης σας είμαστε σε θέση να σας δώσουμε το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτοματοποίησης ακόμα και των πιο πολύπλοκων συστημάτων.

Στην iOLABS η εκπαίδευση και η επιμόρφωση των στελεχών μας δε σταματάει ποτέ. Βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και τεχνικών ανάπτυξης συστημάτων που βασίζεται στην εκπαίδευση και πιστοποιήση των στελεχών μας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Στο δυναμικό μας περιλαμβάνονται καθηγητές της Microsoft με πιστοποιήσεις όπως MCT, MCSD, MCAD, MCDBA, MCSE, MCSA, MCP, της SUN Microsystems σε τεχνολογίες JAVA με τίτλους SCJA, SCJD και SCJP, καθώς και της CISCO Systems με τίτλους όπως CCIE, CCDP και CCNA.

Οι Αρχές μας


Όραμα: Η δημιουργία της εταιρείας βασίστηκε στην πίστη των στελεχών της για μια καινοτόμο επιχείρηση που θα πρωτοπορεί, δημιουργεί, σχεδιάζει και αναπτύσσει δικά της προϊόντα με εγχώριο και διεθνή προσανατολισμό.

Φιλοσοφία: Η ανάπτυξη μιας εταιρείας με αξίες και κοινωνικό πρόσωπο, που θα δραστηριοποιείται με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στους πελάτες της, στο περιβάλλον και στη κοινωνία.

Αποστολή: Να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικά προϊόντα μοναδικού σχεδιασμού και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Γι αυτόν τον λόγο βασική επιδίωξη της είναι να εδραιώσει με τους πελάτες της ένα άριστο επίπεδο συνεργασίας, μέσα σε ένα πλαίσιο διαρκούς υποστήριξης.