Βιομηχανικός αυτοματισμός παραγωγής Ασφάλτου – iAsphalt

Ανακαλύψτε περισσότερα:  iAsphalt Website

Το iAsphalt είναι ο νέος αυτοματισμός παραγωγής Ασφάλτου της iOlabs.

Το iAsphalt είναι βασισμένο σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες που εισάγει η iOlabs όπως το LEMS (Less Electronics More Stability), το ATS (Auto Tuning System) , το SCS (Self Care System) και υποστηρίζει όλους τους νέους Ethernet Controllers (PLC) που παρέχουν αξιοπιστία,ταχύτητα και ακρίβεια στο σύστημα.

Το iAsphalt έρχεται με ένα νέο, μοντέρνο κινούμενο γραφικό περιβάλλον το οποίο παρέχει καλύτερη και πιο σωστή απεικόνιση των στοιχείων του μηχανήματος και της κατάστασης λειτουργίας τους.

 

Ο μόνος αυτοματισμός που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε Παρασκευαστήριο Ασφάλτου: Η iOlabs δημιούργησε τον μοναδικό αυτοματισμό στον κόσμο που μπορει να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε Παρασκευαστήριο Ασφάλτου, από το πιο μικρό, εως το πιο περίπλοκο.

Γρήγορη Εγκατάσταση: Οποιαδήποτε εγκατάσταση ή αναβάθμιση του iAsphalt διαρκέσει από μερικές ώρες εως 1 ημέρα, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρολογικών εργασιών στον πίνακα του παρασκευαστηρίου.

Γρήγορη αλλαγή αποθηκών: Με το iAsphalt μπορείτε εύκολα να εναλλάσσετε την αποθήκη από την οποία το σύστημα παίρνει υλικά κατά τη διάρκεια της αυτόματης παραγωγής. Αυτό κάνει τη διαδικασία της παραγωγής ταχύτατη καθώς μπορείτε να ζητάτε υλικό από οποιαδήποτε αποθήκη χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να γεμίσετε την άδεια αποθήκη υλικού.

Βαθμονόμηση ζυγαριών με 2 κλικ: Με το iAsphalt μπορείτε εύκολα να καλιμπράρετε τις ζυγαριές σας με 2 απλά βήματα, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού.

Αυτόματη Λειτουργία: Με τη χρήση μοντέρνων τεχνικών, όπως οι μανδαλώσεις σε επίπεδο Software και οι τεχνικές ζύγισης, το iAsphalt μπορεί να παράγει αυτόματα βασισμένο στις συνταγές που ορίζει ο χειριστής και να διορθώνει μόνο του οποιδήποτε σφάλμα πετυχαίνοντας πλήρη ακρίβεια.

Χειροκίνητη, Ημιαυτοματη και Λειτουργία Συντήρησης: Το iAsphalt επιτρέπει στους χειριστές να αναλαμβάνουν τον έλεγχο του παρασκευαστηρίου μεσω της χειροκίνητης και της Ημιαυτόματησς λειτουργίας του. Παράλληλα επιτρέπει στο χειριστή μέσω της λειτουργίας Συντήρησης να διορθώνει εύκολα οποιαδήποτε δυσλειτουργία του μηχανήματός του.

Ασύρματη Λειτουργία: Το iAsphalt είναι το μόνο σύστημα αυτοματισμού που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε ασύρματα το μηχάνημά σας μέσω Tablet PC.

Auto Tuning System: Το iAsphalt είναι το μόνο σύστημα αυτοματισμού που κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ελέγχει όλα τα στοιχεία του μηχανήματος και τροποποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις του ώστε να επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια παραγωγής.

Self Care System: Το iAsphalt αναλαμβάνει αυτόματα να ενημερώνει το χρήστη για τις εργασίες συντήρησης του μηχανήματος, ενώ μπορει να ρυθμιστεί ώστε μόνο του να εκτελεί τις συντηρήσεις που έχει ρυθμίσει ο χρήστης.