Κατεβάστε το Online Demo του αυτοματισμού σκυροδέματος iConcrete

Τώρα η iOLABS σας δίνει τη δυνατότητα κατεβάσετε το Demo του αυτοματισμού παραγωγής σκυροδέματος iConcrete και να ανακαλύψετε όλες τις απίστευτες δυνατότητες που παρέχει, σε αυτή τη διεύθυνση: http://iconcrete.eu/iConcreteDemoVersion.exe .

To Demo χρειάζεται μια καλή σύνδεση στο internet, μιας και είναι εγκατεστημένο στο cloud της εταιρίας μας, και είναι πλήρως λειτουργικό.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις εταιρίες που χρησιμοποιούν τον Αυτοματισμό μας είναι :

 • ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.
 • ΔΟΜΙΚΑ ΠΑΣΙΣΗ Α.Ε.
 • ΝΙΚΟΣ Β.Λ.Τ.
 • ΑΦΟΙ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ Α.Ε.
 • ΤΕΒΑΡ Α.Ε.
 • ΙΟΝΙΟΣ ΜΠΕΤΟΝ.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΠΕΤΟΝ.
 • ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε.
 • ΑΦΟΙ ΠΟΛΙΤΗ Α.Ε.
 • ΝΕΒΙΣΟ ΛΤΔ.
 • AGIKONS S.A.

 

Μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε video με τον τρόπο λειτουργίας του αυτοματισμού μας στη διεύθυνση http://iconcrete.eu , στο website της εταιρίας μας, και στα Social Media της IOLABS (facebook, LinkedIn, twitter )

 

 


Βιομηχανικός Αυτοματισμός Παραγωγής Σκυροδέματος iConcrete

Ανακαλύψτε περισσότερα:  iConcrete Website

Το iConcrete είναι ο νέος αυτοματισμός παραγωγής σκυροδέματος και τσιμεντοπροϊόντων της iOlabs.

Το iConcrete είναι βασισμένο σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες που εισάγει η iOlabs όπως το LEMS (Less Electronics More Stability), το ATS (Auto Tuning System), το SCS (Self Care System) και υποστηρίζει όλους τους νέους Ethernet Controllers (PLC) που παρέχουν αξιοπιστία,ταχύτητα και ακρίβεια στο σύστημα.

Το iConcrete έρχεται με ένα νέο, μοντέρνο κινούμενο γραφικό περιβάλλον το οποίο παρέχει καλύτερη και πιο σωστή απεικόνιση των στοιχείων του μηχανήματος και της κατάστασης λειτουργίας τους.

Παραμετροποιήσιμο σε οποιοδήποτε παρασκευαστήριο σκυροδέματος: Η iOlabs δημιούργησε τον μοναδικό αυτοματισμό στον κόσμο που μπορει να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε Παρασκευαστήριο Σκυροδέματος, από το πιο μικρό, εως το πιο περίπλοκο.

Auto Tuning System: Το iConcrete είναι το μόνο σύστημα αυτοματισμού που κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ελέγχει όλα τα στοιχεία του μηχανήματος και τροποποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις του ώστε να επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια παραγωγής.

Self Care System: Το iConcrete αναλαμβάνει αυτόματα να ενημερώνει το χρήστη για τις εργασίες συντήρησης του μηχανήματος, ενώ μπορει να ρυθμιστεί ώστε μόνο του να εκτελεί τις συντηρήσεις που έχει ρυθμίσει ο χρήστης.

Αυτόματη Λειτουργία: Με τη χρήση μοντέρνων τεχνικών, όπως οι μανδαλώσεις σε επίπεδο Software και οι τεχνικές ζύγισης, το iConcrete μπορεί να παράγει αυτόματα βασισμένο στις συνταγές που ορίζει ο χειριστής και να διορθώνει μόνο του οποιδήποτε σφάλμα πετυχαίνοντας πλήρη ακρίβεια.

Χειροκίνητη, Ημιαυτοματη και Λειτουργία Συντήρησης: Το iConcrete επιτρέπει στους χειριστές να αναλαμβάνουν τον έλεγχο του παρασκευαστηρίου μεσω της χειροκίνητης και της Ημιαυτόματησς λειτουργίας του. Παράλληλα επιτρέπει στο χειριστή μέσω της λειτουργίας Συντήρησης να διορθώνει εύκολα οποιαδήποτε δυσλειτουργία του μηχανήματός του.

Μοντέρνο γραφικό περιβάλλον: Το iConcrete χρησιμοποιεί εκλεπτισμένα flat design γραφικά απεικονίζοντας οποιοδήποτε στοιχείο του Παρασκευαστηρίου σας (Mixer, Ζυγαριές, Αποθήκες, Ταινέςs, Αμπερόμετρα, Βολτόμετρα, κ.α.) ώστε ο χειριστής να έχει πάντα μια πληρη εικόνα της λειτουργίας του.

Γρήγορη αλλαγή αποθηκών: Με το iConcrete μπορείτε εύκολα να εναλλάσσετε την αποθήκη από την οποία το σύστημα παίρνει υλικά κατά τη διάρκεια της αυτόματης παραγωγής. Αυτό κάνει τη διαδικασία της παραγωγής ταχύτατη καθώς μπορείτε να ζητάτε υλικό από οποιαδήποτε αποθήκη χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να γεμίσετε την άδεια αποθήκη υλικού.

Βαθμονόμηση ζυγαριών με 2 κλικ: Με το iConcrete μπορείτε εύκολα να καλιμπράρετε τις ζυγαριές σας με 2 απλά βήματα, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού.

Ρυθμίσεις & Παραμετροποίηση: Όλες οι ρυθμίσεις λειτουργίας του συστήματος, είναι εύκολα προσβασιμες από τον χειριστή του iConcrete, ώστε να μπορεί εύκολα και γρήγορα να ρυθμίζει σωστά το μηχάνημά του.

Ταχύτητα Παραγωγής & Ακρίβεια δεδομένων: Χρησιμοποιώντας νέες εξελιγμένες τεχνικές αυτοματοποίησης και καινοτόμετς τεχνικές δειγματοληψίας, το iConcrete καταφέρνει να επιτυγχάνει μέγιστη ακρίβεια και ταχύτητα κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Συμβατό με το νέο κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος και τα διεθνή πρότυπα: Το iConcrete είναι συμβατό με το νέο Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος (Κ.Τ.Σ.).

Ασφάλεια και Αξιοπιστία: Το iConcrete υποστηρίζει ελέγχους πρόσβασης και δικαιωμάτων για όλους τους χρήστες του, καταστώντας το έτσι απόλυτα ασφαλές. Παράλληλα υποστηρίζει σύστημα Αντιγράφων Ασφαλείας που μπορούν έιτε περιοδικά, είτε όποτε ο διαχειριστής του θέλει να λαμβάνουν αντιγραφα ασφαλειας του συστήματος.

Ασύρματη Λειτουργία: Το iConcrete είναι το μόνο σύστημα αυτοματισμού που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε ασύρματα το μηχάνημά σας μέσω Tablet PC.

Συμβατό με όλα τα λογιστικά πακέτα: Το iConcrete μπορεί εύκολα να συνεργάζεται με οποιδήποτε Λογιστικό Πακέτο και να το τροφοδοτεί με τα στοιχεία παραγωγών και αναλώσεων.

Πολυγλωσσική υποστήριξη: Το iConcrete είναι ήδη μεταφρασμένο σε αρκετές γλώσσες και μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε οποιαδήποτε γλώσσα.