Ζυγιστικό σύστημα (OnBoard) για Φορτωτές – eNiaC

Το eNiac είναι ένα νέο on board σύστημα Ζύγισης για φορτωτές από την iOlabs.

Χρησιμοποιεί τελευταίας γενίας αισθητήρες πίεσης & αισθητήρες ελέγχου θέσεως καθώς και νέες τεχνικές λήψης και ελέγχου δειγμάτων και με τον τρόπο αυτό μπορεί να επιτυγχάνει υψηλής ακρίβειας ζυγίσεις σε ελάχιστο χρόνο.

Το eNiac έρχεται με ένα νέο, μοντέρνο γραφικό περιβάλλον και ασύρματη σύνδεση παρέχοντας έτσι ευκολία στη χρήση και δυνατότητα σύνδεσης με οποιδήποτε λογιστικό πακέτο για την έκδοση δελτίων αποστολής.

 

 

Προσαρμογή σε οποιονδήποτε τύπο Φορτωτή: Με αλγόριθμους ζύγισης που υποστηρίζουν τη χρήση ενός ή περισσοτέρων αισθητήρων πίεσης και τη μονάδα ελέγχου που υποστηρίζει χιλιάδες δείγματα το δευτερόλεπτο, το eNiac μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε τύπο φορτωτή.

Εγκατάσταση σε μόλις λίγες ώρες: H εγκατάσταση του eNiac σε οποιονδήποτε τύπο φορτωτή μπορεί να διαρκέσει 2-3 ώρες συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων των αισθητήρων, του καλιμπραρίσματος και των ρυθμίσεων του συστήματος.

Κεντρική Μονάδα eNiac: Αξιοποιόντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών του Τεχνικού τμήματος της, η iOlabs δημιούργησε την κεντρική μονάδα του eNiac και το λογισμικό της, ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται χιλιάδες δείγματα το δευτερόλεπτο και να παρέχει μέγιστη ακρίβεια Ζυγίσεων.

Σύστημα ομαλοποίησης τιμών: Με τη χρήση κυκλωμάτων φιλτραρίσματος, και εξελιγμένων αλγορίθμων, το eNiac πετυχαίνει απόλυτα ακριβείς ζυγίσεις.

Ρυθμίσεις Ζύγισης: Όλες οι ρυθμίσεις για τους χρόνους αποδοχής ζύγισης και τους χρόνους για την νέα ζύγιση, είναι άμεσα προσβασιμες από το χρήστη και μπορεί να τις τροποποιήσει ώστε να προσαρμόσει το eNiac στον τρόπο εργασίας του.

Αφαίρεση ζύγισης τελευταίας κουβαδιάς: Ακόμη κι αν ο χειριστής έχει ρυθμίσει το σύστημα ώστε να καταγράφει αστραπιαία τις τιμές ζύγισης, το eNiac του δίνει τη δυνατότητα να διορθώνει τις ζυγίσεις του με την αφαίρεση της τελευταίας κουβαδίας, ώστε να μπορει να υπολογίζει ακριβώς την ζητούμεν ποσότητα υλικού.

Διαχείριση Υλικών: Μέσα από μια λίστα με όλα τα υλικά που μπορει να φορτώσει ο φορτωτής, το eNiac παρεχει στο χειριστή τη δυνατότητα να αλλάζει ευκολα και γρήγορα το υλικό που θα φορτώσει και θα αναφέρεται στο καταγραφικό ζύγισης.

Επανέκδοση Δελτίων Καταγραφής: Το eNiac παρέχει στο χρήστη του τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να επανεκτυπωσει καταγραφικα για τις ζυγίσεις που πραγματοποίησε.

Άμεση εκτύπωση Καταγραφικού Ζύγισης: Με τη χρήση θερμικού εκτυπωτή, ο χειριστής μπορει άμεσα μετά τη φόρτωση να τυπώνει καταγραφικά ζύγισης με όλες τις πληροφορίες όπως ημερομηνία & ώρα, υλικό και συνολικό φορτίο.

 

 

Share this post!!!