Βιομηχανικός αυτοματισμός για  Λατομεία – iQuarry

Τo iQuarry είναι το νέο σύστημα Αυτοματισμού για Λατομεία της εταιρίας iOlabs . Μπορεί άμεσα να εγκατασταθεί σε όλων των τύπων τα Λατομεία, από το πιο μικρό έως το πιο σύνθετο, και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του Μηχανήματός του , με το πιο εύκολο τρόπο.

Το iQuarry είναι βασισμένο σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες που εισάγει η iOlabs όπως το LEMS (Less Electronics More Stability), το ATS (Auto Tuning System) , το SCS (Self Care System) και υποστηρίζει όλους τους νέους Ethernet Controllers (PLC) που παρέχουν αξιοπιστία,ταχύτητα και ακρίβεια στο σύστημα.

Το iQuarry έρχεται με ένα νέο, μοντέρνο κινούμενο γραφικό περιβάλλον το οποίο παρέχει καλύτερη και πιο σωστή απεικόνιση των στοιχείων του μηχανήματος και της κατάστασης λειτουργίας τους.

 

Ο μόνος Αυτοματισμός στον κόσμο που προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε Λατομείο: Η iOlabs δημιούργησε το μοναδικό Σύστημα Αυτοματισμού για Λατομεία στον κόσμο, το οποίο είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και υποστηρίζει κάθε τύπου Λατομείο, από το πιο μικρό, εως το πιο περίπλοκο.

Άμεση Εγκατάσταση και Λειτουργία: Οποιαδήποτε Εγκατάσταση ή Αναβάθμιση του Συστήματος Αυτοματισμού iQuarry μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια με δύο ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των εργασιών του ηλεκτρολογικού πίνακα, λόγω της ευκολίας παραμετροποίησης του συστήματος.

Αυτόματη Λειτουργία Συστήματος: Το iQuarry υποστηρίζει τη δημιουργία πολλαπλών σεναρίων αυτόματης λειτουργίας. Με τον τρόπο αυτό ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει όσα σενάρια επιθυμει και να καθορίσει τη σειρά ροής του υλικού στο Λατομείο του. Το iQuarry, θα αναλάβει να ενεργοποιήσει τα στοιχεία του μηχανήματος με την κατάλληλη σειρά και να κατευθύνει τη ροή των υλικών όπως επιθυμεί ο χειριστής. Με τον τρόπο αυτό, ο χειριστής μπορεί να χειρίζεται το Λατομείο πλήρως αυτόματα και να παρακολουθεί τους συναγερμούς και τις ενδείξεις των Αμπερομέτρων του συστήματος.

Χειροκίνητη Λειτουργία και Λειτουργία Συντήρησης: Το iQuarry επιτρέπει στο χειριστή του να έχει τον πλήρη έλεγχο του Λατομείου μέσω της Χειροκίνητης λειτουργίας του, και επιτρέπει ακόμη την εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση βλαβών του μηχανήματος, καθώς είναι το μοναδικό σύστημα με λειτουργία Συντήρησης.

Ρύθμιση Αναλογικών με 2 βήματα: Το καλιμπράρισμα των Αναλογικών του iQuarry μπορεί να γίνει απλά με 2 κινήσεις, χωρίς την Παρέμβαση τεχνικού .

Ασύρματη Λειτουργία και έλεγχος: Το iQuarry είναι το μοναδικό Σύστημα Αυτοματισμού στον κόσμο που επιτρέπει το χειρισμό του συστήματος Ασύρματα, από οποιοδήποτε σημείο του, με τη χρήση ενός Tablet PC.

Self Care System: Το iQuarry αναλαμβάνει αυτόματα να ενημερώνει το χρήστη για τις εργασίες συντήρησης του μηχανήματος, ενώ μπορει να ρυθμιστεί ώστε μόνο του να εκτελεί τις συντηρήσεις που έχει ρυθμίσει ο χρήστης.

 

 

 

Share this post!!!