Αναβάθμιση Αυτοματισμού Σκυροδέματος μέσω του προγράμματος “ΕΣΠΑ – Eργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων”

Αγαπητοί,

Με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος “Eργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων
” του ΕΣΠΑ , η iOLABS Automation & Software Technologies, σας δίνει τη δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να αναβαθμίσετε το σύστημα αυτοματισμού του Παρασκευαστηρίου Σκυροδέματος & Τσιμεντοπροϊόντων σας με το iConcrete, το νέο αυτοματισμό σκυροδέματος της iOLABS, ο οποίος είναι πλήρως συμβατός με το Νέο Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος.

 


Το iConcrete είναι ο νέος αυτοματισμός παραγωγής σκυροδέματος και τσιμεντοπροϊόντων της
iOLABS.Είναι βασισμένος σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες που εισάγει η iOlabs όπως το LEMS (Less Electronics More Stability), το ATS (Auto Tuning System), το SCS (Self Care System) και υποστηρίζει όλους τους νέους Ethernet Controllers (PLC) που παρέχουν αξιοπιστία,ταχύτητα και ακρίβεια στο σύστημα. Το iConcrete έρχεται με ένα νέο, μοντέρνο κινούμενο γραφικό περιβάλλον το οποίο παρέχει καλύτερη και πιο σωστή απεικόνιση των στοιχείων του μηχανήματος και της κατάστασης λειτουργίας τους.

Στη διεύθυνση http://iconcrete.euμπορείτε να παρακολουθήσετε videos με τη λειτουργία του συστήματος και να κατεβάσετε το Demo του αυτοματισμού.

Παράλληλα μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων της iOLABS για το χώρο των κατασκευών μπορείτε να βρείτε περισσότερες λύσεις που αυτοματοποιούν την παραγωγή σας και κάνουν τη λειτουργία της πιο ανταγωνιστική και προσοδοφόρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τη σωστή λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, με πλήρη κάλυψη των εξόδων φακέλου από την iOLABS.