Social Media Marketing

Η προώθηση κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing), αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ψηφιακής προώθησης και διαφήμισης προϊόντων (Digital Marketing). Αφορά τις ενέργειες που γίνονται στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Youtube κτλ), οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών επιχειρήσεων.

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν διεισδύσει στην καθημερινότητα των καταναλωτών, αλλά έχουν επαναπροσδιορίσει και τον τρόπο με τον οποίον οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με τους καταναλωτές. Στα πλαίσια του μάρκετινγκ, τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν τη δυνατότητα σε έναν καταναλωτή να επικοινωνήσει γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια με εκατοντάδες ή και χιλιάδες άλλους καταναλωτές, ενώ από την πλευρά τους οι επιχειρήσεις, παρακολουθούν όλες αυτές τις συζητήσεις και τις διαδικτυακές κριτικές, προκειμένου να μάθουν τη γνώμη των χρηστών για τη μάρκα και τα προϊόντα τους, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών, να ακούσουν τι λέγεται συγκριτικά για τους ανταγωνιστές τους και να προσελκύσουν με ενέργειες μέσα από τα κοινωνικά μέσα περισσότερους πελάτες.

Το τμήμα Marketing της IOLABS θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη στρατηγική Social Media Marketing για την επιχείρησή σας.

 


Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

Η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO (από το αγγλικό search engine optimization), περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή των μη πληρωμένων-διαφημιζομένων αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης του Internet για τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που ενδιαφέρουν τον χρήστη και οι μηχανές αναζήτησεις κρίνουν ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι το καταλληλότερο για αυτό που ψάχνει ο χρήστης.

Η IOLABS αναλαμβάνει με  σύγχρονες διαδικασίες να ανεβάσει το website σας πρώτο στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης


Φιλοξενεία Website

Η iOlabs χρησιμοποιεί Υπερσύγχρονους Web Servers στους οποίους θα φιλοξενηθεί το Website της Εταιρίας σας, καθιστώντας το έτσι προσβάσιμο 24 ώρες το 24ωρο από τους Επισκέπτες του Ιστοχώρου.

Οι Web Servers αυτοί υποστηρίζουν όλες τις τελευταίες Τεχνολογίες στο χώρο της Φιλοξενίας Ιστοσελίδων και παρέχουν πλήρη ασφάλεια από απώλειες Δεδομένων.


Κατοχύρωση Domain τύπου . gr ή . com ή . eu με το όνομα που εσείς θα επιλέξετε.

Η Εταιρία μας αναλαμβάνει να κατοχυρώσει για σας ένα όνομα της αρεσκείας σας με το επίθεμα . gr ή . com ή . eu και να κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες για την Δέσμευση του Domain Name αυτού , για όσα χρόνια εσείς Επιθυμείτε.


Εφαρμογές για Κινητές Συσκευές

Η ραγδαία εξέλιξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της χρήσης κινητών συσκευών (Smartphones / Tablets) κάνει πλέον επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας mobile apps για κάθε εταιρία, τόσο για την προβολή της, όσο και γα την εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών της.

Η iOlabs με μια σειρά πρωτοποριακών ιδεών, σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να κατακτήσετε την τεράστια αγορά των κινητών συσκευών, να προβάλλετε την επιχείρησή σας, και ναι έρθετε πιο κοντά με τους πελάτες σας, δημιουργώντας για σας εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά συστήματα κινητών συσκευών (Windows / IOS / Android).

Σε συνεργασία με το τμήμα Marketing της εταιρίας σας, έμπειροι αναλυτές, designers και developers της iOlabs αναλαμβάνουν τη σχεδίαση και δημιουργία της δικής σας εφαρμογής.

Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε τώρα τη δική σας εφαρμογή!!!!

 

 


Μηχανοργάνωση & Υποστήριξη

Ακόμα και το τελειότερο σύστημα χρίζει υποστήριξης…Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς…

Hardware: Με βασικό γνώμονα το κόστος και την αξιοπιστία επιλέγουμε για εσάς τον εξοπλισμό που θα αποδειχτεί για την Εταιρία σας το πιο αξιόπιστο εργαλείο.

Software: Είτε πρόκειται για έτοιμα προϊόντα, ή για εξεζητημένο λογισμικό το οποίο θα αναπτύξουμε αποκλειστικά για εσάς, η εμπειρία των στελεχών του τμήματος Ανάπτυξης Λογισμικού της   εγγυάται την κατάλληλη λύση για την εταιρία σας.

Networking: Στις μέρες μας τα δίκτυα Η/Υ αποτελούν τη ραχοκοκαλιά μιας Εταιρίας. Στην iOlabs φροντίζουμε να εξασφαλίζει τις βασικές προϋποθέσεις που είναι η ταχύτητα και η ασφάλεια. Έτσι αναπτύσσουμε το πληροφοριακό σας περιβάλλον πάνω σε ‘γερές’ βάσεις.

Τεχνική Υποστήριξη: Ακόμα και το τελειότερο σύστημα χρίζει υποστήριξης. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της iOlabs  θα είναι δίπλα σας όποτε το χρειαστείτε, για να εξασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των ζωτικής σημασίας συστημάτων σας.

Αναβάθμιση: Η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και το ίδιο οφείλει να πράττει και η εταιρία σας. Η διαρκής ενημέρωσή σας για κάθε νέα τεχνολογία που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην επιχείρησή είναι για μας το Α και το Ω μιας καλής Συνεργασίας.


Enterprise Website Development


Η iOlabs χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και εργαλεία Προγραμματισμού, σας εγγυάται τη Δημιουργία ενός μοντέρνου και  χρηστικού  Website το οποίο θα αποτελεί το καλύτερο εργαλείο Παρουσίασης και Διαφήμισης της Εταιρίας σας, στον Ταχύτατα αναπτυσσόμενο και Εξελισσόμενο στην εποχή μας χώρο του Διαδικτύου, κάνοντας έτσι το δικό σας Ιστότοπο ( Website ), την καλύτερη Πύλη Επικοινωνίας και διαφήμισης της Εταιρίας σας.

Ρύθμιση των ανάλογων Domain Name Servers και προσθήκη του Website σας στις Δημοφιλέστερες Μηχανές Αναζήτησης.

Η iOlabs θα αναλάβει εξολοκλήρου τη ρύθμιση των Ανάλογων Domain Name Servers DNS ) και την προσθήκη του Website σας στις πιο δημοφιλείς Μηχανές Αναζήτησης, Ελληνικές και Παγκόσμιες, ώστε άμεσα να μπορούν οι επισκέπτες ή οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης το δικό σας Website

Συντήρηση και Ενημέρωση του Ιστοτόπου (Website)

Η iOlabs σας παρέχει τη Δυνατότητα να αναλαμβάνουν τα έμπειρα στελέχη της οποιαδήποτε εργασία συντήρησης, τροποποίησης και ενημέρωσης του Διαδικτυακού σας χώρου, άμεσα και γρήγορα, οποτεδήποτε εσείς το ζητήσετε.

 

 


Custom Εφαρμογές

Κάποιες φορές υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθούν εφαρμογές οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και στην ιδιομορφία της κάθε επιχειρηματικής λειτουργίας και ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες.

Στην iOlabs  αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε έργα όπως και όταν τα θέλετε! Μαζί με σας αναλύουμε τις ανάγκες σας και εμείς αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε στον χρόνο που θέλετε ολοκληρωμένο το έργο.

Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της iOlabs στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών, γεγονός που μας δίνει την πεποίθηση ότι μπορούμε όχι μόνο να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας αλλά και να σας δώσουμε γραπτή εγγύηση για το χρονοδιάγραμμα και την ποιότητα υπηρεσιών που θα σας παρέχουμε.

Eπικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε και για την δική σας εφαρμογή!


Customer Relationship Management – CRM

Η επισήμανση και την προσέλκυση των καταναλωτών, μέσα από τη διαδικασία ανάπτυξης διαπροσωπικών σχέσεων (επιχείρηση – πελάτης) είναι σήμερα ότι σημαντικότερο για ένα τμήμα Marketing. Η iOlabs σας προσφέρει το καλύτερο Εργαλείο για την οργάνωση του Πελατολογίου σας και την ανάπτυξη της Επιχείρησης σας.

Πρόκειται για μια μεθοδολογία που θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο της επιχειρηματικής διαδικασίας. Στόχος του πελατοκεντρικού χαρακτήρα CRM είναι η διαχρονική πώληση κι εξυπηρέτηση πελατών, πιστών στα προϊόντα και τις υπηρεσίες, μέσα από ένα συγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης.

Στις προτεραιότητες της μεθοδολογίας αυτής τοποθετείται η συγκέντρωση των συγκεκριμένων και σε πολλές περιπτώσεις διαφορετικών μεταξύ τους αναγκών, που έχουν οι πελάτες. Επίσης προτεραιότητα έχει η τοποθέτηση σειράς ενεργειών από τη πλευρά των επιχειρήσεων, με τελικό σκοπό την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού. Κυρίαρχο στοιχείο του CRM είναι η αλλαγή που φέρνει στην επιχειρηματική σκέψη και δομή, μέσα από τις διευκολύνσεις και φυσικά τις προοπτικές κέρδους.

Πλεονεκτήματα του CRM :

 • Εντοπισμός σημαντικότερων πελατών
 • Αύξηση των ποσών που διαθέτουν για καταναλωτικές δαπάνες
 • Στόχευση της εμπορικής επικοινωνίας
 • Περιορισμός των απωλειών στην καταναλωτική βάση
 • Δημιουργία πιστού αγοραστικού κοινού 

 


Συστήματα Διαχείρισης Εγγράφων

Πολλά και σημαντικά είναι τα κέρδη που αποφέρει σε μια επιχείρηση η χρήση συστημάτων Ψηφιακής Διαχείρισης Εγγράφων. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα κέρδη αυτά δεν περιορίζονται μόνο σε ένα τομέα αλλά επηρεάζουν θετικά το σύνολο της επιχείρησης, καθώς την ‘μπολιάζουν’ με νέες εργασιακές πρακτικές, πιο σύγχρονες, πιο ευέλικτες και πιο έξυπνες.

Αν, μάλιστα, η ενσωμάτωση συστημάτων Document Management συνδυαστεί με άλλα προγράμματα λογισμικού, τότε τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Η iOlabs προσφέρει έτοιμα πακέτα εφαρμογών Ψηφιακής Διαχείρισης Εγγράφων , τα οποία οργανώνουν, ψηφιοποιούν, και αυτοματοποιούν το σύνολο των εγγράφων της επιχείρησης σας και τα συσχετίζουν με τις ανάλογες διεργασίες. Με την εφαρμογή και χρήση του ERP γίνεται συστηματική και αποτελεσματική διαχείριση όλων των διεργασιών, που σχετίζονται με τους τομείς.
Συγκεκριμένα το iDMS σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε άμεσα :

 • Έγγραφο και χειρόγραφο αρχείο του οργανισμού σας.
 • Fax και Επιστολές.
 • Σχέδια.
 • Emails
 • Φωτογραφικό και υλικό Video

Το iDMS της iOlabs στηρίζονται σε σύγχρονη ανάπτυξη με εργαλεία ανάπτυξης λογισμικού όπως :

 • Γλώσσα προγραμματισμού Visual Basic
 • Βάση Δεδομένων Συστήματος Microsoft SQL Server

Οι βασικές Λειτουργίες του συστήματος είναι οι ακόλουθες:

 • Σάρωση οποιουδήποτε φυσικού εγγράφου μέσω συσκευής χειρός ή επιτραπέζιας, με ταυτόχρονη ψηφιοποίηση, εισαγωγή στο σύστημα και αποθήκευση σε σκληρούς, μαγνητικούς ή οπτικούς δίσκους.
 • Αρχειοθέτηση του εγγράφου βάσει των κριτηρίων που θέτει ο ίδιος ο χρήστης και συνοδεία σχετικών πληροφοριών (ημερομηνία καταχώρησης, είδος, περίληψη εγγράφου κ.λπ.).
 • Αναζήτηση καταχωρημένων εγγράφων με διάφορα κριτήρια και εντοπισμός τους σε μηδενικό χρόνο.
 • Πρόσβαση και προβολή του επιθυμητού εγγράφου, εκτύπωση, αποστολή με φαξ ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Μεταξύ άλλων, iDMS της iOlabs εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, μειώνει τα λειτουργικά έξοδα λόγω της εξοικονόμησης ανθρώπινων και υλικών πόρων και συντελεί στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων.

Αποκτήστε κι εσείς για την εταιρία σας ένα σύγχρονο εργαλείο οργάνωσης και ανάπτυξης της επιχείρησης σας χρηματοδοτημένο ακόμη και μέσα από τα τρέχοντα Επιδοτούμενα Προγράμματα.