Εταιρικό Προφίλ

 

 

Η εταιρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας iOlabs είναι δημιούργημα της μεγάλης εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της στο χώρο της πληροφορικής και των Βιομηχανικών Αυτοματισμών. Με την υπάρχουσα γνώση της κατασκευής κάποιων από των πιο πετυχημένων συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού και συστημάτων διαχείρισης, ανοίγει τους ορίζοντες της επιχείρησης σας παρέχοντας ποιοτικές λύσεις για την αύξηση της απόδοσής της.

Βασιζόμενοι στη δική μας ολοκληρωμένη ανάλυση, σχεδίαση και ανάπτυξη των συστημάτων και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της επιχείρησης σας είμαστε σε θέση να σας δώσουμε το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτοματοποίησης ακόμα και των πιο πολύπλοκων συστημάτων.

Στην iOlabs η εκπαίδευση και η επιμόρφωση των στελεχών μας δε σταματάει ποτέ. Βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και τεχνικών ανάπτυξης συστημάτων που βασίζεται στην εκπαίδευση και πιστοποιήση των στελεχών μας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Στο δυναμικό μας περιλαμβάνονται καθηγητές της Microsoft με πιστοποιήσεις όπως MCT, MCSD, MCAD, MCDBA, MCSE, MCSA, MCP, της SUN Microsystems σε τεχνολογίες JAVA με τίτλους SCJA, SCJD και SCJP, καθώς και της CISCO Systems με τίτλους όπως CCIE, CCDP και CCNA.

 

Οι αρχές μας.


 

Όραμα: Η δημιουργία της εταιρείας βασίστηκε στην πίστη των στελεχών της για μια καινοτόμο επιχείρηση που θα πρωτοπορεί, δημιουργεί, σχεδιάζει και αναπτύσσει δικά της προϊόντα με εγχώριο και διεθνή προσανατολισμό.

Φιλοσοφία: Η ανάπτυξη μιας εταιρείας με αξίες και κοινωνικό πρόσωπο, που θα δραστηριοποιείται με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στους πελάτες της, στο περιβάλλον και στη κοινωνία.

Αποστολή: Να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικά προϊόντα μοναδικού σχεδιασμού και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Γι αυτόν τον λόγο βασική επιδίωξη της είναι να εδραιώσει με τους πελάτες της ένα άριστο επίπεδο συνεργασίας, μέσα σε ένα πλαίσιο διαρκούς υποστήριξης.

 

Τμήμα Ανάπτυξης


 

Η iOlabs, με το πλήρως ενημερωμένο και πιστοποιημένο για τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της Microsoft®, όπως Visual Studio.Net και Microsoft® SQL Server Visual Studio.Net, Τμήμα ανάπτυξης Λογισμικού και Αυτοματισμών, έχει δημιουργήσει νέα, μοντέρνα και συνεχώς αναπτυσσόμενα συστήματα ικανά να καλύψουν την κάθε υπάρχουσα ή ακόμα και μελλοντική ανάγκη της αγοράς στο χώρο.

Τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη μας καταγράφουν συνεχώς όλες τις ανάγκες της αγοράς για να είναι σε θέση η iOlabs να αναπτύσσει συνεχώς καινούρια προϊόντα και να τελειοποιεί τα ήδη υπάρχοντα.
Προτεραιότητα της εταιρίας μας είναι να είμαστε πάντα έτοιμοι για τη κάλυψη των απαιτήσεων της αγοράς πριν καν δημιουργηθούν. Πάντα μπροστά από τις εξελίξεις…

 

Τμήμα Πωλήσεων


Στην iOlabs η φιλοσοφία μας είναι Ξεκάθαρη…

Κάθε Πελάτης της εταιρίας μας είναι ξεχωριστός και αυτό που πραγματικά του αξίζει είναι ένας Σύμβουλος Πωλήσεων, έτοιμος να του δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να τον κατευθύνει στη σωστότερη και αποδοτικότερη για την Επιχείρησή του Επένδυση.

Χρησιμοποιώντας το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του το Τμήμα Πωλήσεων & Marketing βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα αλλά και με επιλεγμένους προμηθευτές και είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας καλύπτοντας ανάγκες Hardware, Software, Δικτυακών προϊόντων και όλη την οικογένεια των προϊόντων της iOlabs.

Για μας, είναι ύψιστη Προτεραιότητα να καλύψουμε κάθε ανάγκη των συνεργατών μας Άμεσα , Γρήγορα και Αξιόπιστα, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση ενός προϊόντος. Έτσι το τμήμα μας είναι αυτό που αναλαμβάνει να «τρέξει» για σας όλες τις διαδικασίες ώστε οποιαδήποτε σας ανάγκη να καλύπτεται άμεσα και αξιόπιστα.

Η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών του τμήματός μας έχει ως αποκλειστικό σκοπό να μεταμορφώνει κάθε σύμβουλο πωλήσεων ως τον κατάλληλο συνεργάτη σας μέσα στην iOlabs.

 

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης


Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της iOlabs είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένους και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς για να μπορούν άμεσα και αξιόπιστα να καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη σας σε Τεχνική Υποστήριξη. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη γνώση τους σαν να ήταν δικοί σας συνεργάτες.

Στην iOlabs ψάχνουμε πάντα το καλύτερο γιατί οι ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι το κύρος της εταιρίας μας!
Το Τμήμα Τηλεφωνικής Τεχνικής Υποστήριξης είναι στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο για τη άμεση βοήθεια στη λύση των προβλημάτων σας.
Για την ενημέρωση σας στο θέμα της 24ωρης Τηλεφωνικής Τεχνικής Υποστήριξης παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρίας μας. Πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.