Μηχανοργάνωση & Υποστήριξη

Ακόμα και το τελειότερο σύστημα χρίζει υποστήριξης…Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς…

Hardware: Με βασικό γνώμονα το κόστος και την αξιοπιστία επιλέγουμε για εσάς τον εξοπλισμό που θα αποδειχτεί για την Εταιρία σας το πιο αξιόπιστο εργαλείο.

Software: Είτε πρόκειται για έτοιμα προϊόντα, ή για εξεζητημένο λογισμικό το οποίο θα αναπτύξουμε αποκλειστικά για εσάς, η εμπειρία των στελεχών του τμήματος Ανάπτυξης Λογισμικού της   εγγυάται την κατάλληλη λύση για την εταιρία σας.

Networking: Στις μέρες μας τα δίκτυα Η/Υ αποτελούν τη ραχοκοκαλιά μιας Εταιρίας. Στην iOlabs φροντίζουμε να εξασφαλίζει τις βασικές προϋποθέσεις που είναι η ταχύτητα και η ασφάλεια. Έτσι αναπτύσσουμε το πληροφοριακό σας περιβάλλον πάνω σε ‘γερές’ βάσεις.

Τεχνική Υποστήριξη: Ακόμα και το τελειότερο σύστημα χρίζει υποστήριξης. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της iOlabs  θα είναι δίπλα σας όποτε το χρειαστείτε, για να εξασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των ζωτικής σημασίας συστημάτων σας.

Αναβάθμιση: Η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και το ίδιο οφείλει να πράττει και η εταιρία σας. Η διαρκής ενημέρωσή σας για κάθε νέα τεχνολογία που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην επιχείρησή είναι για μας το Α και το Ω μιας καλής Συνεργασίας.