Βιομηχανικός Αυτοματισμός Πλυντηρίων Αδρανών – iLogWash

Τo iLogWash είναι το Σύστημα Αυτοματισμού για Πλυντήρια Αδρανών της εταιρίας iOlabs. Είναι μια εφαρμογή σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του Μηχανήματός του, με το πιο εύκολο τρόπο.

Πλεονεκτήματα:

Ο μόνος Αυτοματισμός στον κόσμο που προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε Πλυντήριο Αδρανών: Η iOlabs δημιούργησε το μοναδικό Σύστημα Αυτοματισμού για Λατομεία στον Κόσμο, το οποίο είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και υποστηρίζει κάθε τύπου Πλυντήριο Αδρανών.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία: Το iLogWash υποστηρίζει ελέγχους πρόσβασης και δικαιωμάτων, και κωδικούς πρόσβασης για κάθε χρήστη του. Επίσης, επιτρέπει τη δυνατότητα λήψης Backup Ασφαλείας των ρυθμίσεων και των δεδομένων του, είτε προγραμματισμένα ή όταν ο χρήστης το επιθυμεί, πράγμα που αποκλείει οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων.

Ταχύτητα Παραγωγής: Η χρήση της νέας γενιάς Controllers και νέων Τεχνικών Παραγωγής, κάνουν το iLogWash ταχύτατο.

3D Animated Περιβάλλον με Μοντέρνο και Φιλικό Design: Με τη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών της Microsoft στο χώρο του προγραμματισμού και με όμορφα και κινούμενα γραφικά, μέσω των οποίων ο χρήστης μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο του Μηχανήματός του, το iLogWash είναι το πιο Εύχρηστο Σύστημα Αυτοματισμού στον κόσμο, υποστηρίζοντας πλήρεις ενδείξεις για όργανα του Μηχανήματος όπως Αμπερόμετρα, Βολτόμετρα, Μανόμετρα κτλ.

Αυτόματη Λειτουργία Συστήματος: Με τη χρήση Σύγχρονων τεχνικών Λειτουργίας και Μανδαλώσεις, το iLogWash έχει τη δυνατότητα Αυτόματης Λειτουργίας του Συστήματος, η οποία ελέγχει το Λατομείο και διασφαλίζει το χειριστή σε περιπτώσεις Ανάγκης, διακόπτοντας τη Λειτουργία κάθε επηρεαζόμενης Συσκευής του Πλυντηρίου Αδρανών, από τη βλάβη αυτή.

Ασύρματη Λειτουργία και έλεγχος: Το iLogWash είναι το μοναδικό Σύστημα Αυτοματισμού στον κόσμο που επιτρέπει το Χειρισμό του Συστήματος Ασύρματα, από οποιοδήποτε σημείο του, με τη χρήση ενός Tablet PC

Ευκολία στη Ρύθμιση και Παραμετροποίηση: Όλες οι ρυθμίσεις λειτουργίας του iLogWash είναι προσβάσιμες στο χρήστη ώστε να μπορεί να παραμετροποιήσει το μηχάνημά του με Ευκολία. Ακόμη και το καλιμπράρισμα των Αναλογικών του μπορεί να γίνει απλά με 2 κινήσεις, χωρίς την Παρέμβαση τεχνικού.

Χειροκίνητη Λειτουργία και Λειτουργία Συντήρησης: Το iLogWash επιτρέπει στο χειριστή του να έχει τον πλήρη έλεγχο του Πλυντηρίου Αδρανών μέσω της Χειροκίνητης Λειτουργίας του, και επιτρέπει ακόμη την εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση Βλαβών του Μηχανήματος, καθώς είναι το μοναδικό Σύστημα με Λειτουργία Συντήρησης.

Άμεση Εγκατάσταση και Λειτουργία: Οποιαδήποτε Εγκατάσταση ή Αναβάθμιση του Συστήματος Αυτοματισμού iLogWash μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια με δύο ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των εργασιών του ηλεκτρολογικού πίνακα, λόγω της ευκολίας παραμετροποίησης του συστήματος.