Εταιρική Υπευθυνότητα
Η iOLABS στηρίζει υπερήφανα τις νεράιδες του Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή) Ελλάδος, με τη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης Cloud Πλατφόρμας που καλύπτει πληρως τις ανάγκες του οργανισμού για την οργάνωση & εκπλήρωση των ευχών χιλιάδων παιδιών!
Όραμα
Η δημιουργία της εταιρείας βασίστηκε στην πίστη των στελεχών της για μια καινοτόμο επιχείρηση που θα πρωτοπορεί, δημιουργεί, σχεδιάζει και αναπτύσσει δικά της προϊόντα με εγχώριο και διεθνή προσανατολισμό!
Φιλοσοφία
Η ανάπτυξη μιας εταιρείας με αξίες και κοινωνικό πρόσωπο, που θα δραστηριοποιείται με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στους πελάτες της, στο περιβάλλον και στη κοινωνία!
Αποστολή
Στόχος
Προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα μοναδικού σχεδιασμού και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Έτσι, βασική επιδίωξη μας είναι να εδραιώσουμε με τους πελάτες της ένα άριστο επίπεδο συνεργασίας, μέσα σε ένα πλαίσιο διαρκούς υποστήριξης!
previous arrow
next arrow
Slider

Καλωσορίσατε στην iOlabs

 

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας συνοψίζεται στο ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και δύσκολο. Στην iOlabs είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ή να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη. Το «…όλα είναι δυνατά!» δεν είναι απλά ένα σλόγκαν, είναι κάτι που χαρακτηρίζει την IOlabs από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της!

 

Η εταιρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας iOlabs είναι δημιούργημα της μεγάλης εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της στο χώρο της πληροφορικής και των Βιομηχανικών Αυτοματισμών.

 

Συνεργασίες της iOlabs


 

Share this post!!!