Η iOLABS στηρίζει το Make A Wish.

Το Make A Wish, είναι ένας μή κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζεται αποκλειστικά στους χιλιάδες εθελοντές του και σε χορηγίες για να εκπληρώσει τις ευχές παιδιών με σπάνιες παθήσεις. Με το σημαντικό του έργο, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τις ευχές χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και συνεχίζει την προσπάθειά αυτή παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής μας.

Στην iOLABS, στα πλαίσια της Εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε τη δράση όλων αυτών των ανθρώπων με ένα διαφορετικό τρόπο. Εκπληρώνοντας μια δική τους ευχή! Να δημιουργήσουμε ένα πληροφοριακό σύστημα που θα υποστηρίζει την προσπάθειά τους και θα απλοποιεί τις πολύπλοκες διαδικασίες που χρειαζόταν να ακολουθούν, ώστε να μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην πραγματοποίηση ευχών για περισσότερα παιδιά.

Η ομάδα της iOLABS κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να ολοκληρώσει την ανάλυση και ανάπτυξη του Make A Wish Cloud Platform, ενός online πληροφοριακού συστήματος που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των εθελοντών και συντονιστών του Make A Wish για την πραγματοποίηση των ευχών. Όλοι οι εμπλεκόμενοι (αναλυτές , προγραμματιστές) της iOLABS αφιέρωσαν αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο, ώστε να παραδοθεί το Make A Wish Cloud Platform σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρόνο. Παράλληλα η iOLABS αναλαμβάνει πλήρως την αναβάθμιση & συντήρηση του Make A Wish Cloud Platform για πάντα, ώστε να συνεχίσουν οι άνθρωποι του Make A Wish απρόσκοπτα το τεράστιο έργο που επιτελούν.

Η παράδοση & παρουσίαση του Make A Wish Cloud Platform, έλαβε χώρα την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, στα γραφεία του Make A Wish, στην Αθήνα. Τα χαμόγελα και τα θερμά λόγια των ανθρώπων του οργανισμού, αποτέλεσαν ύψιστη τιμή και ανταμοιβή για την προσπάθεια όλης της ομάδας μας.

Εμείς απο καρδιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί το τεράστιο αυτό project, τόσο απο την πλευρά του Make A Wish, όσο και από την πλευρά της iOLABS.

Με τιμή,
Αλέξανδρος Δέρβος
CEO – iOLABS Automation & Software Technologies.