Social Media Marketing

Η προώθηση κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing), αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ψηφιακής προώθησης και διαφήμισης προϊόντων (Digital Marketing). Αφορά τις ενέργειες που γίνονται στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Youtube κτλ), οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών επιχειρήσεων.

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν διεισδύσει στην καθημερινότητα των καταναλωτών, αλλά έχουν επαναπροσδιορίσει και τον τρόπο με τον οποίον οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με τους καταναλωτές. Στα πλαίσια του μάρκετινγκ, τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν τη δυνατότητα σε έναν καταναλωτή να επικοινωνήσει γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια με εκατοντάδες ή και χιλιάδες άλλους καταναλωτές, ενώ από την πλευρά τους οι επιχειρήσεις, παρακολουθούν όλες αυτές τις συζητήσεις και τις διαδικτυακές κριτικές, προκειμένου να μάθουν τη γνώμη των χρηστών για τη μάρκα και τα προϊόντα τους, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών, να ακούσουν τι λέγεται συγκριτικά για τους ανταγωνιστές τους και να προσελκύσουν με ενέργειες μέσα από τα κοινωνικά μέσα περισσότερους πελάτες.

Το τμήμα Marketing της IOLABS θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη στρατηγική Social Media Marketing για την επιχείρησή σας.

 


Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

Η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO (από το αγγλικό search engine optimization), περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή των μη πληρωμένων-διαφημιζομένων αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης του Internet για τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που ενδιαφέρουν τον χρήστη και οι μηχανές αναζήτησεις κρίνουν ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι το καταλληλότερο για αυτό που ψάχνει ο χρήστης.

Η IOLABS αναλαμβάνει με  σύγχρονες διαδικασίες να ανεβάσει το website σας πρώτο στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης


Φιλοξενία Website

Η iOlabs χρησιμοποιεί Υπερσύγχρονους Web Servers στους οποίους θα φιλοξενηθεί το Website της Εταιρίας σας, καθιστώντας το έτσι προσβάσιμο 24 ώρες το 24ωρο από τους Επισκέπτες του Ιστοχώρου.

Οι Web Servers αυτοί υποστηρίζουν όλες τις τελευταίες Τεχνολογίες στο χώρο της Φιλοξενίας Ιστοσελίδων και παρέχουν πλήρη ασφάλεια από απώλειες Δεδομένων.


Κατοχύρωση Domain τύπου . gr ή . com ή . eu με το όνομα που εσείς θα επιλέξετε.

Η Εταιρία μας αναλαμβάνει να κατοχυρώσει για σας ένα όνομα της αρεσκείας σας με το επίθεμα . gr ή . com ή . eu και να κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες για την Δέσμευση του Domain Name αυτού , για όσα χρόνια εσείς Επιθυμείτε.