ERPs
Η iOlabs  προσφέρει λύσεις για τη δημιουργία Ολοκληρωμένων πληροφοριακών Συστημάτων διαχείρισης ERP, τα οποία θα οργανώνουν, θα τυποποιούν, θα συνδέουν και θα αυτοματοποιούν το σύνολο των διεργασιών της επιχείρησης σας. Με την εφαρμογή και χρήση του ERP γίνεται συστηματική και αποτελεσματική διαχείριση όλων των διεργασιών, που σχετίζονται με τους τομείς:

-Αγορών

-Αποθήκης

-Παραγωγών

-Διανομών

-Πωλήσεων

-Οικονομικής Διαχείρισης

-Ποιοτικού Ελέγχου

-Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

-Logistics

Τα Συστήματα ERP  της iOlabs στηρίζονται σε σύγχρονη ανάπτυξη με εργαλεία ανάπτυξης λογισμικού όπως:

-Γλώσσα προγραμματισμού Visual Basic

-Βάση Δεδομένων Συστήματος Microsoft SQL Server

Τα αναμενόμενα οφέλη από την εφαρμογή του ERP στην Επιχείρησή σας είναι:

-Αποδοτικότερη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων της επιχείρησης, μέσα από την εξοικονόμηση πολύτιμων ανθρωποωρών,

-Ταχύτατη ενημέρωση και παροχή πληροφοριών του οικονομικού και εμπορικού κυκλώματος της εταιρείας,

-Ορθολογική οργάνωση του οικονομικού κυκλώματος της επιχείρησης,

-Ολική αναδιοργάνωση του εμπορικού κυκλώματος της επιχείρησης.  

 

Αποκτήστε κι εσείς για την εταιρία σας ένα σύγχρονο εργαλείο οργάνωσης και ανάπτυξης της επιχείρησης σας χρηματοδοτημένο ακόμη και μέσα από τα τρέχοντα  Επιδοτούμενα Προγράμματα.

Συστήματα Παρουσιών Προσωπικού


iAccess Staff Management

Το iAccess είναι το νέο Σύστημα ελέγχου πρόσβασης και διαχείρισης προσωπικού από την iOlabs. 
To iAccess χρησιμοποιεί Access Points τελευταίας γενιάς κατασκευασμένα απο το τεχνικό τμήμα της εταιρίας, καθως και από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, και με σύγχρονες τεχνικές λήψης, αποθήκευσης και διαχείρισης των πληροφοριών που λαμβάνει, καταφέρνει να παρουσιάζει στο χρήστη μια πλήρη εικόνα του προσωπικού και των κινήσεων του, άμεσα και γρήγορα. 


Για τις επιχειρήσεις που απασχολούν πολυάριθμο προσωπικό ο υπολογισμός των ωρών εργασίας κάθε εργαζομένου για τον υπολογισμό της μισθοδοσίας είναι μια πολύ χρονοβόρα και επίπονη εργασία για το τμήμα Human Resources και το Λογιστήριο της επιχείρησης καθώς πολλοί υπολογισμοί θα πρέπει να γίνουν σε περιορισμένο χρόνο και φυσικά χωρίς λάθη.


Η iOlabs  έχει αναπτύξει σύγχρονες λύσεις παρουσιών Προσωπικού ικανές να καλύψουν από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες απαιτήσεις μιας επιχείρησης και φέρνει άμεσα στο τμήμα Human Resources και το Λογιστήριό σας όλα την απαραίτητη πληροφορία που χρειάζονται, εύκολα και απλά.


Δυνατότητα αλλαγών ωραρίων και μετακινήσεων προσωπικού & Αυτόματη Ενημέρωση του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.


Το iAccess επιτρέπει εύκολα και γρήγορα στο Διαχειριστή του συστήματος να τροποποιεί τα ωράρια του προσωπικού καθώς και τον τόπο εργασίας τους ανάλογα με τις ανάγκες. Με τη χρήση της δυνατότητας ενημερώσεων, το iAccess αναλαμβάνει να ενημερώσει το Προσωπικό και τους Υπευθύνους τους με SMS και emails. Παράλληλα με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο συνδέεται και ενημερώνει το ΕΡΓΑΝΗ για οποιαδήποτε αλλαγή ωραρίου του προσωπικού της εταιρίας.

On line ενημέρωση όλων των καταγραφών πρόσβασης.

Το iAccess επιτρέπει την άμεση ενημέρωση των καταγεγραμμένων κινήσεων απο όλα τα Access points μέσω ασύγχρονων ρουτίνων που τρέχουν αδιάλλειπτα στο Server που εγκαθίσταται η εφαρμογή.

Διασύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή Access Control.

Με ενσωματωμένα API για τα περισσότερα είδη Access Control devices, to iAccess μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί και να λάβει πληροφορίες μέσω Wi-Fi ή Ethernet από οποιουδήποτε είδους συσκευή.

Κατάλληλο για οποιονδήποτε οργανισμό.Το iAccess με την Διαχείριση Εταιριών, Παραρτημάτων, Ομάδων Εργασίας, Επαγγελμάτων και Συνεργασιών, μπορεί να παραμετροποιηθεί για οποινδήποτε οργανισμό και να καλύψει όλες τις ανάγκες για τον έλεχο του προσωπικού του.

Με νέες συσκευές Access Point από την iOlabs.

Η iOlabs αξιοποιόντας την πολυετή πείρα των στελεχών της σχεδίασε και δημιούργησε νέες Ethernet based συσκευές Access Control που δίνουν στο iAccess Staff Management, ευελιξία, ταχύτητα και αξιοπιστία στον έλεγχο πρόσβασης και την καταγραφή και ωρομέτρηση οποιουδήποτε οργανισμού.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Όλες οι συσκευές ελέγχου πρόσβασης μπορουν εύκολα και γρήγορα να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε υφιστάμενη κτιριακή δομή χωρίς την εγκατάσταση καλωδίωσης που αλλοιώνει την εμφάνισή της. Παράλληλα το iAccess εχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει απεριόριστα Access Points.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΩ SMARTPHONE / TABLET


Μέσω ενός απλού Web Server και της τεχνολογίας HTML5, η εφαρμογή γίνεται διαθέσιμη μέσω Smartphones και Tablets από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

ΠΛΟΥΣΙΟ REPORTING

Μια τεράστια γκάμα απο Reports καλύπτει όλες τις ανάγκες του οργανισμού για ημερήσια και περιοδικά αναλυτικά στοιχεία που δίνουν άμεση εικόνα για τις κινήσεις του προσωπικου. Παράλληλα το τμήμα ανάπτυξης της iOlabs μπορεί άμεσα να δημιουργήσει οποιαδήποτε μορφή Report για τις ανάγκες του οργανισμού.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

Το iAccess μπορεί να επικοινωνεί και να συνεργάζεται με οποιοδήποτε Πακέτο Μισθοδοσίας και να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για το προσωπικό και μέσω Views ή Άμεσης Διασύνδεσης να παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τη Μισθοδοσία.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του iAccess :  http://iaccess.gr/Συστήματα Διαχείρισης Εγγράφων


Πολλά και σημαντικά είναι τα κέρδη που αποφέρει σε μια επιχείρηση η χρήση συστημάτων Ψηφιακής Διαχείρισης Εγγράφων. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα κέρδη αυτά δεν περιορίζονται μόνο σε ένα τομέα αλλά επηρεάζουν θετικά το σύνολο της επιχείρησης, καθώς την 'μπολιάζουν' με νέες εργασιακές πρακτικές, πιο σύγχρονες, πιο ευέλικτες και πιο έξυπνες.

Αν, μάλιστα, η ενσωμάτωση συστημάτων Document Management συνδυαστεί με άλλα προγράμματα λογισμικού, τότε τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά.
Η iOlabs  προσφέρει έτοιμα πακέτα εφαρμογών Ψηφιακής Διαχείρισης Εγγράφων , τα οποία οργανώνουν, ψηφιοποιούν, και αυτοματοποιούν το σύνολο των εγγράφων   της    επιχείρησης σας και τα συσχετίζουν με τις ανάλογες διεργασίες. Με την εφαρμογή και χρήση του ERP γίνεται συστηματική και αποτελεσματική διαχείριση όλων των διεργασιών, που σχετίζονται με τους τομείς:
Συγκεκριμένα το IODMS   σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε άμεσα :

-Έγγραφο και  χειρόγραφο  αρχείο του οργανισμού σας.

-Fax και Επιστολές.

-Σχέδια.

-Emails

-Φωτογραφικό  και υλικό Video

Το IODMS   της iOlabs  στηρίζονται σε σύγχρονη ανάπτυξη με εργαλεία ανάπτυξης λογισμικού όπως :

-Γλώσσα προγραμματισμού Visual Basic

-Βάση Δεδομένων Συστήματος Microsoft SQL Server

Οι βασικές Λειτουργίες του συστήματος είναι οι ακόλουθες:   Σάρωση οποιουδήποτε φυσικού εγγράφου μέσω συσκευής χειρός ή επιτραπέζιας, με ταυτόχρονη ψηφιοποίηση, εισαγωγή στο σύστημα και αποθήκευση σε σκληρούς, μαγνητικούς ή οπτικούς δίσκους. Αρχειοθέτηση του εγγράφου βάσει των κριτηρίων που θέτει ο ίδιος ο χρήστης και συνοδεία σχετικών πληροφοριών (ημερομηνία καταχώρησης, είδος, περίληψη εγγράφου κ.λπ.)     Αναζήτηση καταχωρημένων εγγράφων με διάφορα κριτήρια και εντοπισμός τους σε μηδενικό χρόνο.     Πρόσβαση και προβολή του επιθυμητού εγγράφου, εκτύπωση, αποστολή με φαξ ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. 
Μεταξύ άλλων, IODMS   της iOlabs  εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, μειώνει τα λειτουργικά έξοδα λόγω της εξοικονόμησης ανθρώπινων και υλικών πόρων και συντελεί στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων.
Αποκτήστε κι εσείς για την εταιρία σας ένα σύγχρονο εργαλείο οργάνωσης και ανάπτυξης της επιχείρησης σας χρηματοδοτημένο ακόμη και μέσα από τα τρέχοντα  Επιδοτούμενα Προγράμματα.

CRMs


Customer Relationship Management

Η επισήμανση και την προσέλκυση των καταναλωτών, μέσα από τη διαδικασία ανάπτυξης διαπροσωπικών σχέσεων (επιχείρηση – πελάτης) είναι σήμερα ότι σημαντικότερο για ένα τμήμα Marketing . Η iOlabs  σας προσφέρει το καλύτερο Εργαλείο για την οργάνωση του Πελατολογίου σας και την ανάπτυξη της Επιχείρησης σας.

Πρόκειται για μια μεθοδολογία που θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο της επιχειρηματικής διαδικασίας. Στόχος του πελατοκεντρικού χαρακτήρα CRM είναι η διαχρονική πώληση κι εξυπηρέτηση πελατών, πιστών στα προϊόντα και τις υπηρεσίες, μέσα από ένα συγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης.
Στις προτεραιότητες της μεθοδολογίας αυτής τοποθετείται η συγκέντρωση των συγκεκριμένων και σε πολλές περιπτώσεις διαφορετικών μεταξύ τους αναγκών, που έχουν οι πελάτες. Επίσης προτεραιότητα έχει η τοποθέτηση σειράς ενεργειών από τη πλευρά των επιχειρήσεων, με τελικό σκοπό την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού. Κυρίαρχο στοιχείο του CRM είναι η αλλαγή που φέρνει στην επιχειρηματική σκέψη και δομή, μέσα από τις διευκολύνσεις και φυσικά τις προοπτικές κέρδους.

Πλεονεκτήματα του CRM :-Εντοπισμός σημαντικότερων πελατών

-Αύξηση των ποσών που διαθέτουν για καταναλωτικές δαπάνες

-Στόχευση της εμπορικής επικοινωνίας

-Περιορισμός των απωλειών στην καταναλωτική βάση

-Δημιουργία πιστού αγοραστικού κοινού 

Custom Εφαρμογές


Κάποιες φορές υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθούν εφαρμογές οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και στην ιδιομορφία της κάθε επιχειρηματικής λειτουργίας και ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες.

Στην iOlabs  αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε έργα όπως και όταν τα θέλετε! Μαζί με σας αναλύουμε τις ανάγκες σας και εμείς αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε στον χρόνο που θέλετε ολοκληρωμένο το έργο. Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της iOlabs  στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών, γεγονός που μας δίνει την πεποίθηση ότι μπορούμε όχι μόνο να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας αλλά και να σας δώσουμε γραπτή εγγύηση για το χρονοδιάγραμμα και την ποιότητα υπηρεσιών που θα σας παρέχουμε.
Eπικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε και για την δική σας εφαρμογή!

Website DevelopmentΗ iOlabs χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και εργαλεία Προγραμματισμού, σας εγγυάται τη Δημιουργία ενός μοντέρνου και  χρηστικού  Website το οποίο θα αποτελεί το καλύτερο εργαλείο Παρουσίασης και Διαφήμισης της Εταιρίας σας, στον Ταχύτατα αναπτυσσόμενο και Εξελισσόμενο στην εποχή μας χώρο του Διαδικτύου, κάνοντας έτσι το δικό σας Ιστότοπο ( Website ), την καλύτερη Πύλη Επικοινωνίας και διαφήμισης της Εταιρίας σας.
Φιλοξενία   του Website
Η iOlabs χρησιμοποιεί Υπερσύγχρονους Web Servers στους οποίους θα  φιλοξενηθεί  το Website της Εταιρίας σας, καθιστώντας το έτσι προσβάσιμο 24 ώρες το 24ωρο από τους Επισκέπτες του Ιστοχώρου.
Οι Web Servers αυτοί υποστηρίζουν όλες τις τελευταίες Τεχνολογίες στο χώρο της  Φιλοξενίας  Ιστοσελίδων και παρέχουν πλήρη ασφάλεια από απώλειες Δεδομένων.
Κατοχύρωση Domain τύπου . gr ή . com ή . eu με το όνομα που εσείς θα Επιλέξετε.
Η Εταιρία  μας  αναλαμβάνει να κατοχυρώσει για σας ένα όνομα της αρεσκείας σας με το επίθεμα . gr ή . com ή . eu και να κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες για την Δέσμευση του Domain Name αυτού , για όσα χρόνια εσείς Επιθυμείτε.
Ρύθμιση των ανάλογων Domain Name Servers και προσθήκη του Website σας στις Δημοφιλέστερες Μηχανές Αναζήτησης.
Η iOlabs θα αναλάβει εξολοκλήρου τη ρύθμιση των Ανάλογων Domain Name Servers DNS ) και την προσθήκη του Website σας στις πιο δημοφιλείς Μηχανές Αναζήτησης, Ελληνικές και Παγκόσμιες, ώστε άμεσα να μπορούν οι επισκέπτες ή οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης το Δικό σας Website
Συντήρηση και Ενημέρωση του Ιστοτόπου ( Website
Η iOlabs σας παρέχει τη Δυνατότητα να αναλαμβάνουν τα έμπειρα στελέχη της οποιαδήποτε εργασία συντήρησης, τροποποίησης και ενημέρωσης του Διαδικτυακού σας χώρου, άμεσα και γρήγορα, οποτεδήποτε εσείς το ζητήσετε.

Μηχανοργάνωση & Υποστήριξη


Ακόμα και το τελειότερο σύστημα χρίζει υποστήριξης…Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς…
Hardware: Με βασικό γνώμονα το κόστος και την αξιοπιστία επιλέγουμε για εσάς τον εξοπλισμό που θα αποδειχτεί για την Εταιρία σας το πιο αξιόπιστο εργαλείο.

Software: Είτε πρόκειται για έτοιμα προϊόντα, ή για εξεζητημένο λογισμικό το οποίο θα αναπτύξουμε αποκλειστικά για εσάς, η εμπειρία των στελεχών του τμήματος Ανάπτυξης Λογισμικού της   εγγυάται την κατάλληλη λύση για την εταιρία σας.

Networking: Στις μέρες μας τα δίκτυα Η/Υ αποτελούν τη ραχοκοκαλιά μιας Εταιρίας. Στην iOlabs φροντίζουμε να εξασφαλίζει τις βασικές προϋποθέσεις που είναι η ταχύτητα και η ασφάλεια. Έτσι αναπτύσσουμε το πληροφοριακό σας περιβάλλον πάνω σε 'γερές' βάσεις.

Τεχνική Υποστήριξη: Ακόμα και το τελειότερο σύστημα χρίζει υποστήριξης. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της iOlabs  θα είναι δίπλα σας όποτε το χρειαστείτε, για να εξασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των ζωτικής σημασίας συστημάτων σας.

Αναβάθμιση: Η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και το ίδιο οφείλει να πράττει και η εταιρία σας. Η διαρκής ενημέρωσή σας για κάθε νέα τεχνολογία που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην επιχείρησή είναι για μας το Α και το Ω μιας καλής Συνεργασίας.

Εφαρμογές για Κινητές ΣυσκευέςΗ ραγδαία εξέλιξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της χρήσης κινητών συσκευών (Smartphones / Tablets) κάνει πλέον επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας mobile apps για κάθε εταιρία, τόσο για την προβολή της, όσο και γα την εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών της.

Η iOlabs με μια σειρά πρωτοποριακών ιδεών, σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να κατακτήσετε την τεράστια αγορά των κινητών συσκευών, να προβάλλετε την επιχείρησή σας, και ναι έρθετε πιο κοντά με τους πελάτες σας, δημιουργώντας για σας εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά συστήματα κινητών συσκευών (Windows / IOS / Android

Σε συνεργασία με το τμήμα Marketing της εταιρίας σας, έμπειροι αναλυτές, designers και developers της iOlabs αναλαμβάνουν τη σχεδίαση και δημιουργία της δικής σας εφαρμογής.


Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε τώρα τη δική σας εφαρμογή!!!! 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 358
Αγία Παρασκεύη, 15341, Αττική
Τηλέφωνα: 211-4029329, 6907800919
Φαξ: 211-4029329
e-mails: info@iolabs.gr , commercial@iolabs.gr
Untitled Page