(9/6/2013)

Συνεντευξη του κ. Μ.Παπαδόπουλου Μετόχου και υπεύθυνου Marketing και πωλήσεων της IOLabs στα Εργοταξιακά θέματα.


Η iOlabs στηρίζει τις Ελληνικές Επιχειρίσεις με Νέες ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ , ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ...

...Με την Εγγυήση που προσφέρουν 150+ Εγκατεστημένα Συστήματα της σε Ελλάδα και Εξωτερικό
Αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε, πείτε μας παρακαλώ τι μπορεί να προσφέρει η εταιρεία iOlabs στους αγαπητούς μας αναγνώστες, δηλαδή ποιές είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες σας και πώς αυτές μπορούν να βοηθήσουν σήμερα
H iOlabsπροσφέρει αξιόπιστους Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς και Συστήματα Διαχείρισης για ολόκληρο τον κλάδο της κατασκευής. Παρασκευαστήρια σκυροδέματος, Εργοστάσια προϊόντων τσιμέντου και κονιαμάτων, Παρασκευαστήρια Ασφάλτου, Λατομεία, Πλυντήρια Αδρανών Υλικών είναι μερικές από τις επιχειρήσεις που μπορούν επωφεληθούν από τα προϊόντα μας. Ειδικότερα, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται τα εξής:
Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί και Συστήματα Διαχείρισης
Σκυροδέματος
Τσιμεντοπροϊόντων - Κονιαμάτων
Ασφαλτικών
Λατομείων
Πλυντηρίων Αδρανών
Δορυφορικά Συστήματα Διαχείρισης Στόλου
Ζυγιστικά Συστήματα – Αυτοματισμούς για Γεφυροπλάστιγγες Ηλεκτρολογικοί Πίνακες Υγρασιόμετρα – Υγρόμετρα Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός Αυτοματισμών Συστήματα Αυτοματοποίησης Θραύσης Δοκιμίων Συστήματα Αυτοματοποίησης Εργαστηρίων Ποιοτικού Ελέγχου
«Όσοι πελάτες έχουν χρησιμοποιήσει τα συστήματά μας έχουν διαπιστώσει την αξιοπιστία, την λειτουργικότητα και την ευελιξία τους. Η τεχνογνωσία κ η εμπειρία της ομάδας μας, καθώς έχει εγκαταστήσει πάνω από 150 αυτοματισμούς στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, καθιστά δυνατή την εξεύρεση της σωστής και βέλτιστης λύσης σε οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα της επιχείρησης».
«Τα συστήματα μας, έχουν ενσωματωμένες λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας ώστε να παρακολουθούν και να προστατεύουν τα μηχανήματα που ελέγχουν, ενημερώνοντας τους χειριστές τους για τυχόν φθορές ή επισκευές που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν».
« Ποιος χειριστής παρασκευαστηρίου παραγωγής σκυροδέματος δε θα ήθελε να μπορεί να είναι ευέλικτος στη διαχείριση της παραγωγής του, να μπορεί να αυξομειώσει τα κυβικά της, τους κύκλους της ή ακόμα και την ίδια τη σύνθεση αν αυτό χρειαστεί κατά τη διάρκεια της, χωρίς να διακόψει την αυτόματη λειτουργιά της και κάνοντας απλά ένα κλικ! »
«Αυτά, όπως και πολλά άλλα, είναι μια μικρή εικόνα των δυνατοτήτων και των καινοτομιών που προσφέρουν τα συστήματά μας».
Ποιά είναι η υποστήριξη που μπορεί να περιμένει κάποιος ο οποίος αποφασίζει να υιοθετήσει τον αυτοματισμό σας

«Επειδή ο χώρος που απευθυνόμαστε απαιτεί συνεργάτες διαθέσιμους οποιαδήποτε στιγμή και άμεσα, η «iOlabs» παρέχει 24 ώρες το 24ωρο άμεση υποστήριξη για ο,τιδήποτε και βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του πελάτη. Άλλωστε, τα 15 χρόνια εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία μας σε όλα της τα προϊόντα αυτοματισμών και συστημάτων διαχείρισης είναι ένα δείγμα της εμπιστοσύνης που έχουμε στις λύσεις που προσφέρουμε, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας που θέλουμε να αισθάνονται οι πελάτες μας».
Αναφέρεστε ότι η εταιρεία μέχρι σήμερα έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 150 συστήματα αυτοματισμών και συστημάτων διαχείρισης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα μπορούσατε να μας αναφέρετε ορισμένες
«Οι πελάτες μας είναι μεγάλες εταιρείες στο κλάδο της κατασκευής όπως ΑΚΤΩΡ ΑΕ, ΑΛΦΑ ΜΠΕΤΟΝ ΑΒΕΤΕ, ΕΡΓΑΝΗ ΑΕ, ΚΟΥΝΕΝΑΚΗΣ ΑΕ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΕ, ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΕ, ΠΕΠΠΑΣ ΑΕ, ΤΣΟΥΜΑΣ ΑΕ, ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ ΑΕ, και πολλές άλλες μεγάλες και μικρότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αλλά και επιχειρήσεις εξωτερικού σε Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Σκόπια, Κύπρο, Τουρκία, Αίγυπτο, Qatar, Ινδία κ.α. Επίσης να προσθέσουμε ότι η παρουσία της εταιρείας στην έκθεση της BAUMA 2010 επιβεβαίωσε την θέση της εταιρείας και επιπλέον έδειξε ότι ακόμα και στους δύσκολους καιρούς υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης και αξιοσύνης».
Αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε, θα ήθελα το σχόλιό σας πώς η iOlabs θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση που βρίσκονται οι πελάτες σας σήμερα δεδομένης της υφιστάμενης οικονομικής δυσκολίας 
«Όλοι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν οικονομική κρίση και η μόνη διέξοδος είναι η ουσιαστική μείωση κόστους λειτουργίας, ορθολογιστικό έλεγχο στην παραγωγή και η οικονομία στις κινήσεις της εταιρείας. Η iOlabs μπορεί σε όλα αυτά τα στάδια να συμβάλει ουσιαστικά με πολλές προτάσεις, το μόνο που χρειάζεται είναι ο επιχειρηματίας να δράσει με αποφασιστικότητα ενισχύοντας την θέση του ανταγωνιστικά απέναντι στον κλάδο με έξυπνες λύσεις. Πάρα πολλοί πελάτες μας έχουν υιοθετήσει τα συστήματά μας είτε σε αυτοματισμό παραγωγής υλικών, είτε σε συστήματα διαχείρισης στόλου είτε σε οποιαδήποτε ψηφιακή εφαρμογή των προγραμμάτων παραγωγής (συνδέση παραγωγής – λογιστηρίου, ψηφιακή διαχείριση προσωπικού – ακριβής παραμετροποίηση και έλεγχος λειτουργίας μηχανήματος με γνώμονα την οικονομία!). Το μήνυμα που εκπέμπουμε είναι ότι μπορούμε να προτείνουμε έξυπνες λύσεις, υπεύθυνα & οικονομικά!»
«Η είναι μία εταιρεία με ενθουσιασμό υπευθυνότητα ποιότητα και αξιοπιστία σε προσιτές τιμές στα προιόντα και στις υπηρεσίες της. Είναι δημιούργημα της μεγάλης εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της στο χώρο της πληροφορικής και των αυτοματισμών. Με την ήδη υπάρχουσα γνώση της δημιουργίας κάποιων από τα πιο πετυχημένα συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού και συστήματα διαχείρισης στον κατασκευαστικό κλάδο, η εταιρία μας μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες οποιασδήποτε επιχείρησης, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις για αύξηση της απόδοσής της και ανάπτυξή της».
«Βασιζόμενοι στη δική μας ολοκληρωμένη ανάλυση, σχεδίαση και ανάπτυξη των συστημάτων και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και ανάγκες της κάθε επιχείρησης, είμαστε σε θέση να δώσουμε το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτοματοποίησης ακόμα και των πιο πολύπλοκων συστημάτων. Στην η εκπαίδευση και η επιμόρφωση των στελεχών μας δεν σταματάει ποτέ. Βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και τεχνικών ανάπτυξης συστημάτων που βασίζεται στην εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών μας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από καθηγητές της Microsoft με πιστοποιήσεις όπως MCT, MCSD, MCAD, MCDBA, MCSE, MCSA, MCP, της SUN Microsystems σε τεχνολογίες JAVA με τίτλους SCJA, SCJD και SCJP, καθώς και της CISCO Systems με τίτλους όπως CCIE, CCDP και CCNA, προγραμματιστές, ηλεκτρολόγους μηχανολόγους και ηλεκτρονικούς με κορυφαία τεχνογνωσία, διαθέτει την τεχνολογία και το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό για να υποστηρίξει οποιαδήποτε ανάγκη της αγοράς, παραμένοντας πιστή στην ποιότητα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες». 
«H iOlabs πραγματικά μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή προσφέροντας οικονομία στα λειτουργικά σας έξοδα, πρακτικότητα, υψηλή πιστοποίηση και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! »

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 358
Αγία Παρασκεύη, 15341, Αττική
Τηλέφωνα: 211-4029329, 6907800919
Φαξ: 211-4029329
e-mails: info@iolabs.gr , commercial@iolabs.gr
Untitled Page