(25/12/2009)

Τεχνολογίες Αιχμής από την iOlabs 
Ο κ. Αλέξανδρος Δέρβος, διαχειριστής και μέτοχος της  iOlabs  μιλάει στα «Ε.Θ» για τους στόχους της εταιρείας που προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμών και διαχείρισης για ολόκληρο τον κλάδο της κατασκευής .  
 
 
Συνέντευξη στον ΗΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ
Εργοταξιακά Θέματα-  01/2010

  « Η φιλοσοφία της εταιρίας μας συνοψίζεται στο ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και δύσκολο. Στην iOlabs  είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ή να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη. Το «…και… όλα είναι δυνατά…» δεν ήταν ένα απλά ένα σλόγκαν, είναι κάτι που χαρακτηρίζει την iOlabs  από την πρώτη  ημέρα λειτουργίας της.» επισημαίνει με συνέντευξη του στα «Ε.Θ» ο κ. Αλέξανδρος Δέρβος, διαχειριστής και μέτοχος της  iOlabs
        Μπορείτε να μας περιγράψετε το προφίλ  και τις δραστηριότητες τις iOlabs    

Η εταιρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας iOlabs  είναι δημιούργημα της  μεγάλης εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της  στο χώρο της πληροφορικής και των αυτοματισμών. Με την ήδη υπάρχουσα γνώση της δημιουργίας κάποιων από τα πιο πετυχημένα συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού και συστήματα διαχείρισης στον κατασκευαστικό κλάδο, η εταιρία μας μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες οποιασδήποτε επιχείρησης, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις για αύξηση της απόδοσής της και ανάπτυξή της. Βασιζόμενοι στη δική μας ολοκληρωμένη ανάλυση, σχεδίαση και ανάπτυξη των συστημάτων και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και ανάγκες της κάθε επιχείρησης, είμαστε σε θέση να δώσουμε το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτοματοποίησης ακόμα και των πιο πολύπλοκων συστημάτων. Στην iOlabs η εκπαίδευση και η επιμόρφωση των στελεχών μας δεν σταματάει ποτέ. Βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και τεχνικών ανάπτυξης συστημάτων που βασίζεται στην εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών μας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από καθηγητές της Microsoft με πιστοποιήσεις όπως MCT, MCSD, MCAD, MCDBA, MCSE, MCSA, MCP,  της SUN Microsystems σε τεχνολογίες JAVA με τίτλους SCJA, SCJD και SCJP, καθώς και της CISCO Systems  με τίτλους όπως CCIE, CC DP και  CC NA προγραμματιστές, ηλεκτρολόγους μηχανολόγους και ηλεκτρονικούς  με  υψηλή τεχνογνωσία,διαθέτει την τεχνολογίακαιτο άρτια καταρτισμένοανθρώπινο δυναμικό για να υποστηρίξει οποιαδήποτε ανάγκη της αγοράς, παραμένοντας πιστή στην ποιότητα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 
      Ποια είναι η γκάμα των προϊόντων που διαθέτετε, ποια είναι τα πλεονεκτήματα τους και σε ποιους απευθύνονται
 
Η   iOlabs   διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία διαρκώς μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Μπορούμε να προσφέρουμε αξιόπιστους Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς και Συστήματα Διαχείρισης για ολόκληρο τον κλάδο της κατασκευής. Ειδικότερα, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται τα εξής: Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί και Συστήματα Διαχείρισης,   σκυροδέματος, τσιμεντοπροϊόντων – κονιαμάτων, ασφαλτικών, λατομείων, πλυντηρίων αδρανών, δορυφορικά συστήματα διαχείρισης στόλου, ζυγιστικά Συστήματα – Αυτοματισμοί για Γεφυροπλάστιγγες. Επίσης περιλαμβάνονται ηλεκτρολογικοί πίνακες, υγρασιόμετρα – υγρόμετρα, ηλεκτρονικός εξοπλισμός αυτοματισμών κ.α.
Όσοι πελάτες έχουν χρησιμοποιήσει τα συστήματά μας έχουν διαπιστώσει την αξιοπιστία, την λειτουργικότητα και την ευελιξία τους. Τα συστήματα μας, έχουν ενσωματωμένες λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας ώστε να παρακολουθούν και να προστατεύουν τα μηχανήματα που ελέγχουν, ενημερώνοντας τους χειριστές τους για τυχόν φθορές ή επισκευές που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν. Ποιος χειριστής παρασκευαστηρίου παραγωγής σκυροδέματος δε θα ήθελε να μπορεί να είναι ευέλικτος στη διαχείριση της παραγωγής του, να μπορεί να αυξομειώσει τα κυβικά της, τους κύκλους της ή ακόμα και την ίδια τη σύνθεση αν αυτό χρειαστεί κατά τη διάρκεια της, χωρίς να διακόψει την αυτόματη λειτουργιά της, με ένα απλό κλικ! Αυτά, όπως και πολλά άλλα, είναι μια μικρή εικόνα των δυνατοτήτων και των καινοτομιών που προσφέρουν τα συστήματά μας.
 
      Ποια είναι η φιλοσοφία  της εταιρίας   iOlabs   για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της
 
  Η φιλοσοφία της εταιρίας μας συνοψίζεται στο ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και δύσκολο. Στην iOlabs   είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ή να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη. Το «…και… όλα είναι δυνατά…» δεν ήταν ένα απλά ένα σλόγκαν, είναι κάτι που χαρακτηρίζει την   iOlabs   από την πρώτη  ημέρα λειτουργίας της. Επειδή ο χώρος που απευθυνόμαστε απαιτεί συνεργάτες διαθέσιμους  οποιαδήποτε στιγμή και άμεσα, η iOlabs   παρέχει 24 ώρες το 24ωρο άμεση υποστήριξη για οτιδήποτε και βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του πελάτη. Επιπλέον, προσφέρουμε 50% έκπτωση στην τιμή του καταλόγου μας για αναβαθμίσεις αυτοματισμών παλαιότερης τεχνολογίας δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να εκσυγχρονιστούν ακόμη και σε μια εποχή οικονομικά δύσκολη για ολόκληρο τον κόσμο των επιχειρήσεων.  
        Ποιοι είναι οι στόχοι και η στρατηγική της iOlabs   στον κατασκευαστικό κλάδο καθώς και τα μελλοντικά σχέδια για επενδύσεις και συνεργασίες  
Στόχος της iOlabs  είναι να καθιερωθεί στον χώρο της τεχνολογίας και των αυτοματισμών, να προσφέρει την τεχνολογία της  σε βιομηχανικές επιχειρήσεις και κατασκευαστικές εταιρίες, να παραμείνει αξιόπιστη και ποιοτική στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει, βελτιώνοντας τα συνεχώς  και αναπτύσσοντας νέα, ώστε να είναι πάντα αυτή η εταιρία που θα έχει την λύση πριν καν υπάρξει το πρόβλημα ή η ανάγκη. Το πλάνο της εταιρείας μας είναι να επεκταθούμε παγκοσμίως δημιουργώντας δίκτυο συνεργατών στο εξωτερικό και προσφέροντας τις λύσεις μας σε κάθε γωνιά της γης. Έτσι, η iOlabs  μέσα από συνεχή ταξίδια των στελεχών της σε διάφορες χώρες, την συμμετοχή της σε μεγάλες εκθέσεις όπως αυτή της BAUMA 2010, προσδοκά την εύρεση συνεργατών για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της σε όλο τον κόσμο, αλλά και την ενασχόλησή της με πρωτοποριακά συστήματα-νέους τομείς, όπως το έξυπνο σπίτι και οι αυτοματισμοί φωτοβολταϊκών .Οι προσπάθειές μας έχουν ήδη  αρχίσει να καρποφορούν, μιας και έχουμε ήδη κάνει συνεργασίες σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και την Κύπρο.
    Ποιες νεωτερισμούς έχει να επιδείξει η εταιρία σας
 
H   iOlabs   είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα που έχει ευρεία γκάμα αυτοματισμών και διαχειριστικών συστημάτων, τα οποία είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από τα στελέχη της, με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες (αυτοματισμοί 3ης γενιάς) που έχει να επιδείξει η επιστήμη της πληροφορικής και των αυτοματισμών.  Επιπλέον, η εταιρία μας είναι πρωτοπόρα στην άμεση και σύντομη χρονικά εγκατάσταση και λειτουργία αυτοματισμών, καθώς δεν απαιτούνται παραπάνω από δύο ημέρες για το στήσιμο των περισσοτέρων από τα συστήματα μας. Άλλωστε, τα 15 χρόνια εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία μας σε όλα της τα προϊόντα αυτοματισμών και συστημάτων διαχείρισης είναι ένα δείγμα της εμπιστοσύνης που έχουμε στις λύσεις που προσφέρουμε, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας που θέλουμε να αισθάνονται οι πελάτες μας. 
      Μετά την πώληση ενός προϊόντος, ποια υποστήριξη παρέχετε στους πελάτες σας
 
  Έχοντας πλήρη συναίσθηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε αφοσιωμένοι τόσα χρόνια αλλά και του κλάδου που έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε, ξέρουμε πολύ καλά πως η πώληση ενός προϊόντος είναι μόνο η αρχή μιας συνεργασίας. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μας έχουν διαπιστώσει την οργανωμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη της λύσης που τους προσφέρουμε, ξεκινώντας από τη μελέτη της λύσης, συνεχίζοντας με την εγκατάσταση των συστημάτων, την εκπαίδευση των χειριστών, την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας και ολοκληρώνοντας με την παράδοση των συστημάτων. Από το σημείο της παράδοσης βρισκόμαστε   συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας, παρακολουθώντας την εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων τους, εγκαθιστώντας κάθε νέα έκδοση των συστημάτων που τους αφορούν, λύνοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.   
      Σε ποια έργα έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποδοτικές λύσεις της εταιρίας σας
 
Η ομάδα μας έχει εγκαταστήσει περισσότερα  από 100 συστήματα αυτοματισμών και συστημάτων διαχείρισης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι πελάτες μας είναι μεγάλες εταιρείες στο κλάδο της κατασκευής όπως ΑΚΤΩΡ, ΑΛΦΑ ΜΠΕΤΟΝ, ΕΡΓΑΝΗ, ΛΑΡΣΙΝΟΣ, ΠΕΠΠΑΣ, ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ, ΤΣΟΥΜΑΣ, και πολλές άλλες μεγάλες και μικρότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αλλά και επιχειρήσεις εξωτερικού σε Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Σκόπια, Κύπρο, Τουρκία, Αίγυπτο, Qatar , Ινδία κ.α. Έτσι λοιπόν πίσω από κάθε έργο μεγάλο ή μικρό υπάρχουν τα συστήματα της iOlabs.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 358
Αγία Παρασκεύη, 15341, Αττική
Τηλέφωνα: 211-4029329, 6907800919
Φαξ: 211-4029329
e-mails: info@iolabs.gr , commercial@iolabs.gr
Untitled Page